Doma TV donosi uzbudljivu seriju koja na male ekrane vraća popularnu glumicu Hazal Kaya koju su gledatelji zavoljeli u ulozi Ferihe.

U novoj seriji Hazal glumi Azru, mladu ambicioznu buntovnicu koja se cijeli život pitala zašto je njezina obitelj siromašna.

Život je poput igre i svaka igra ima svoja vlastita pravila, ali igranje po pravilima ne znači i pobjedu, jer jedino što se zapravo računa u životu jest sreća. Ponekad jedina razlika između dva protivnika jest kome se sreća više osmjehnula.

Doma TV donosi uzbudljivu seriju koja na male ekrane vraća popularnu glumicu Hazal Kaya koju su gledatelji zavoljeli u ulozi Ferihe. U novoj seriji Hazal glumi Azru, mladu ambicioznu buntovnicu koja se cijeli život pitala zašto je njezina obitelj siromašna. Što je sve Azra spremna učiniti da dođe do bogatstva i uspjeha, te koliku žrtvu će morati podnijeti, otkrit će nam nova dramska turska hit serija ''Igra laži'' (Ask).

Da ljude zamolimo da navedu nešto što novac ne može kupiti, neki bi rekli sreća, neki zdravlje, a neki ljubav. Ljubav - snažnija je i dragocjenija od bilo čega. Dragocjenija je čak i od novca. Nitko ne može kupiti ljubav, ma koliko bogat bio. Ne možemo nikoga prisiliti da nas voli.

Od ponedjeljka do nedjelje gledatelji Dome TV imaju priliku pratiti još jednu tursku hit seriju 'Igra laži u kojoj glavnu ulogu ima već svima znana turska glumica Hazal Kaja. U seriji 'Igra laži' mlada Azra kako bi postigla neke svoje osobne težnje, žrtvovat će ljubav.

Azra i Kerem nisu imali ništa osim ljubavi. Ljubav je dragocjenija od bilo čega, ali ne vrijedi ni novčića! Silno su voljeli jedno drugo. Upoznali su se na Sportskoj akademiji i otada se nisu razdvajali. No, je li ljubav bila dovoljna? Azra je jedva mogla uzdržavati svoju obitelj, a Kerem već neko vrijeme nije imao posao. Ukratko, ljubav je bila jedina dobra stvar u njihovim životima, a situacija bi uskoro postala još gora. Tada u njihove živote iznenada ulazi Šebnem. Ona je bila samo još jedna Azrina bogata učenica dok se jednog dana nije onesvijestila na teniskom terenu. Šebnem je bila bolesna i umirala je.

Rođena je u imućnoj obitelji i imala je sve što je ikad željela. Imala je sve što se novcem moglo kupiti, ali zapravo nije bila sretna. Čak se nije sjećala ni da je ikad bila zdrava, a uza sve to, nikad je nitko nije volio, a možda ni ona nije dovoljno voljela. Šebnem se bojala da će umrijeti, a da neće iskusiti ljubav. Bojala se i povjerila se Azri poput maloga djeteta. Azra je bila najbolje i najgore što joj se ikad dogodilo u životu. Bila je i anđeo i vrag, i prijatelj i neprijatelj. Kanila je iskoristiti Šebnem da ostvari svoje snove i spasi sebe i svoju ljubav, Kerema. Može li netko žrtvovati svoju ljubav da je istodobno spasi? Smiju li toliko riskirati? Azra i Kerem... Nekoć su imali samo ljubav, ali kao kod svakoga tko je žrtvovao svoju ljubav za ljubav, svjetlost i tama započeli su bitku u njihovim dušama, a nakon što sve krene po zlu, više nema povratka.

Seriju 'Igra laži' pratite od ponedjeljka do nedjelje na Domi TV. 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju