Serija je interaktivna i potiče gledatelje, često koristeći dobrovoljce uživo, da se uključe u vizualne, slušne i druge kognitivne eksperimente

1. sezona, epizoda 1 

Ova epizoda o pozornosti snimljena je u Las Vegasu koji zahtijeva punu pozornost. Naš vodič u ovoj epizodi putovanja kroz mozak bit će vrhunski mađioničar David Copperfield koji je poznat po manipulaciji pozornosti publike koja mu omogućava stvaranje nevjerojatnih iluzija. Mađioničari poput Davida razumiju psihologiju ljudskoga uma poput znanstvenika, a doznat ćemo kako to znanje koriste za izvođenje svojih trikova. Naši će stručnjaci također podijeliti svoje uvide u pozornost kako bi stvorili iluzije na razini najboljih mađioničara. Vjerovali ili ne, usko grlo pozornosti koje propušta stimulanse u mozak toliko je ograničeno da gorila može proći vama pred očima, a vi ga nećete primijetiti. Pripremite se za udivljenje!

Izazovnu i uzbudljivu seriju 'Mozak i nadmudrivanje' ne propustite pratiti subotom u jutarnjem termnu na Doma TV-u! Više o saznajte OVDJE!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju