Ove zanimljivosti o Leonardu DiCapriju bi vas mogle ostaviti bez teksta

Leonardo DiCaprio veliki preobrat u karijeri doživio je nakon veličanstvene uloge Jacka u filmu "Titanik", međutim tu ulogu nije zapravo trebao dobiti on već Matthew McConaughey.

Beba Leonardo dobio je ime po velikom Leonardu da Vinciju, naime "legenda" koja kruži oko DiCaprijevog imena je ta da je njegova majka, dok je bila trudna, stajala ispred da Vincijeve slike i tada je prvi put osjetila udarac malog Leonarda. Zatim je determinirano odlučila ovom hollywoodskom velikanu nadjenuti ime po velikom slikaru Leonardu da Vinciju.

U dobi od 19 godina Leonardo DiCaprio je bio jedan od prvih mladih glumaca nominiranih za Zlatni globus za sporednu ulogu u filmu "Što te muči Gilberta Grapea?". Međutim, trebalo mu je čak 20 godina da taj kipić dođe u njegove ruke. Naime, Zlatni globus je osvojio 2005. godine za film "Avijatičar", a Oscara je dobio 2016. godine za najboljeg glavnog glumca u filmu "Povratnik".

Veliki zavodnik i miljenik žena! Šuška se da je DiCaprio bio u vezi s ovim poznatim ženama: Naomi Campbell, Helena Christensen, Bijou Phillips, Amber Valetta, Eva Herzigova, Bar Rafaeli, Anne Vyalitsyna, Madalina Ghenea, and Erin Heatherton.

Osim što je vrhunski glumac DiCaprio je i veliki humanitarac. Poznato je da je donirao čak milijun dolara za zaštitu tigrova u Rusiji, na temelju toga Vladimir Putin je jednom prilikom komentirao kako je DiCaprio "pravi čovjek". Zanimljiva je i činjenica da je Leonardo već godinama vegeterijanac te veliki borac za zaštitu okoliša.

 

 

Sjajnog Leonarda DiCapria ne propustite pogledati u filmu "Bande New Yorka" na Doma TV-u! Five Point je ozloglašeni dio starog New Yorka. Njime caruju bande, a ulice su česta poprišta krvavih sukoba starosjedilaca i došljaka. Najmoćniji su irski doseljenici, Dead Rabbitsi, na čelu s karizmatičnim vođom Priestom Vallonom (Liam Neeson).

 

Izvor: Instagram/leonardodicapiofans

Policajci ili kriminalci. Kada je u tebe uperen pištolj, koja je razlika? Nagrađivani film oskarovca Scorsesea, s impresivnom glumačkom A-listom i Brad Pittom kao producentom. Ovaj film je prema kritičarima jedno od boljih uradaka redatelja Martina Scorsesea. Vrhunska A lista glumaca sastavljena od Leonarda DiCaprija, Jacka Nicholsona, Matt Damona i Mark Wahlberga odlično se uklapa u priču o organiziranom kriminalu. Warner Bros je prava na remake kupio za1,75 milijuna dolara. Budžet filma iznosi 90 milijuna američkih dolara.

Film "Pokojni" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u! 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju