Seriju pratite vikendom na Doma TV-u!

Humoristična serija "Mladi Sheldon" serija je o kultnom, ekscentričnom i genijalnom Sheldonu Cooperu kojega je publika imala prilike upoznati tijekom deset godina emitiranja serije "Teorija velikog praska". Ova polusatna humoristična serija gledateljima pruža priliku da Sheldona upoznaju kao devetogodišnjeg dječaka koji kreće na svoje nevino, nespretno i optimistično putovanje prema čovjeku koji će postati.

"Mali Sheldon" humoristična je serija o devetogodišnjem Sheldonu Cooperu koji otkriva da nije lako odrastati u istočnom Teksasu. Sheldon um sposoban za naprednu matematiku i znanost kakav se pojavi jedanput u generaciji, no to nije uvijek prednost u zemlji kojom kraljuju crkva i nogomet. I dok se ranjivi, nadareni i pomalo naivni Sheldon snalazi sa svijetom, njegova vrlo normalna obitelj mora pronaći način da izađe na kraj s njime.

George Cooper nosi se s ulogom srednjoškolskog nogometnog trenera i oca dječaka kojeg ne razumije. Majka Mary žestoko štiti i podiže svog sina Sheldona u gradu u koji se on jednostavno ne uklapa. Sheldonov stariji brat Georgie daje sve od sebe u školi, ali teško mu je biti cool kad je u razredu sa svojim neobičnim devetogodišnjim bratom. Tu je i Sheldonova sestra blizanka Missy koja katkad prezire svu pozornost koju Sheldon dobiva, ali ujedno ostaje jedina osoba koja Sheldonu može reći istinu.

U deset godina uspješne serije "Teorija velikog praska" publika je upoznala kultnog, ekscentričnog i genijalnog Sheldona Coopera, a u ovoj seriji Jim Parsons, kao odrasli Sheldon, pripovijeda priču o svom uzbudljivom djetinjstvu.

Novu seriju "Mladi Sheldon" ne propustite pratiti vikendom na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju