Poznat po zanemarivanju protokola i vidovnjačkoj prošlosti, iako je priznao da je paranormalne vještine glumio, Jane sudjeluje u rješavanju teških i medijski praćenih slučajeva, a agenti s kojima surađuje iznimno cijene njegovu pomoć.

6. sezona, epizoda 12 - 2. prosinca

Jane i FBI istražuju ubojstvo kartografa koji je možda prije smrti otkrio špijunski krug. U međuvremenu Rigsby i Van Pelt nabasaju na zabrinjavajuću urotu. NAVID NEGAHBAN (Domovina) gostuje u ulozi Hassana Zarifa, čovjeka koji ima informacije o kartografovoj smrti.

 

6. sezona, epizoda 13 - 3. prosinca

Jane se pridruži komuni da bi otkrio kako je američka odvjetnica pronađena mrtva u Meksiku, iako nije evidentirano da je prešla granicu. U međuvremenu Rigsby i Van Pelt nagovore J. J. LaRochea (u gostujućoj ulozi PRUITT TAYLOR VINCE) da im pomogne otkriti tko prati bivše pripadnike CBI-a.

 

6. sezona, epizoda 14 - 4. prosinca

Jane i Fischer istražuju ubojstvo na crpilištu nafte dok Rigsby i Van Pelt putuju u Austin kako bi se susreli s članovima tima i pomogli istražiti osumnjičene za niz napada na bivše članove CBI-a.

 

6. sezona, epizoda 15 - 5. prosinca

Kad Grace otme ubojica koji progoni bivše članove CBI-a, a čini se da prvoosumnjičeni ima valjan alibi, Jane mora upregnuti sve svoje sposobnosti i pronaći je prije isteka vremena.

 

6. sezona, epizoda 16 - 6. prosinca

Jane angažira kolege u opasnoj operaciji hvatanja kradljivaca umjetnina. U međuvremenu frcaju iskre između Lisbon i agenta iz FBI-eva odjela za umjetnine Marcusa Pikea (u gostujućoj ulozi PEDRO PASCAL).

Kriminalističku seriju 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu, na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju