Jane sudjeluje u rješavanju teških i medijski praćenih slučajeva, a agenti s kojima surađuje iznimno cijene njegovu pomoć.

3. sezona, epizoda 15 - 16 - 17. veljače

Kada je moderni tragač za zlatom pronađen u blizini lokacije iskapanja, a Lisbon je ranjena u ranoj fazi istrage, agent Hightower prvi se put pridružuje Patricku Janeu na terenu.

CBI istražuje ubojstvo trgovca antikvitetima koji je pronađen mrtav u muzeju, a dokazi ukazuju na jednog od članova tima.

3. sezona, epizoda 17 - 18 - 18. veljače

 

Nakon što je liječnik pronađen mrtav na terenu za golf, CBI ubojicu traži među osobljem i pacijentima bolnice. Istodobno LaRoche postaje novi ravnatelj CBI-a i njegov je prvi čin imenovanje Choa novim vođom tima.

Patrick Jane i CBI-ev tim moraju naći ubojicu čovjeka koji je vjerovao da su ga oteli izvanzemaljci, iako je njegovo truplo ukradeno iz mrtvozornikova vozila. Istodobno Van Pelt uzima predah od slučaja kako bi kupila vjenčanicu. Dobitnica nagrade Zlatni Globus Frances Conroy (Six Feet Under) gostuje kao žrtvina aristokratska punica Elspeth Cook.

3. sezona, epizoda 19 - 20 - 19. veljače

Patrick Jane želi dokazati da je prelijepa, ali manipulativna ugovarateljica parova (gostujuća glumica MORENA BACCARIN), ubila svoga muža nakon što je njegovo truplo pronađeno kako pluta u marini. Morena Barrarin (V) gostuje kao Erica Flynn, ugovarateljica parova.

Patrick Jane istražuje dva slučaja neuspjele pljačke: jedan koji je završio ubojstvom vlasnika servisa elektronike, a drugi u koji je uključen Donny Culpepper (gostujući glumac DAVID WARSHOFSKY), bivši osumnjičeni kojemu je Jane platio da provali u LaRocheev dom.

 

3. sezona, epizoda 21 - 22 - 20. veljače

Zatvorski čuvar nasmrt je izboden pred draguljarnicom, a Patrick Jane sumnja da je ubojica jedan od zatvorenika. Istodobno Rigsby u vezi s ubojstvom ispituje svog oca Stevea (gostujući glumac WILLIAM FORSYTHE).

Nakon ubojstva mlade violinistice Patrick Jane ispituje članove Simfonijskog orkestra Sjeverne Kalifornije. Istodobno Chou auto ukrade snalažljiv mladi džepar.

 

3. sezona, epizoda 23 - 24 - 21. veljače

Napokon je otkriveno da Crveni John ima doušnika u CBI-u, a Patrick Jane nalazi se licem u lice sa serijskim ubojicom u eksplozivnom suočavanju koje ima šokantne posljedice u posebnom dvosatnom finalu treće sezone.

Napokon je otkriveno da Crveni John ima doušnika u CBI-u, a Patrick Jane nalazi se licem u lice sa serijskim ubojicom u eksplozivnom suočavanju koje ima šokantne posljedice u posebnom dvosatnom finalu treće sezone.

Treću sezonu napete serije 'Mentalist' pratite u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u! Više o sezoni doznajte ovdje!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju