U sedmoj sezoni izazovi za njega nisu gotovi kad ga kontaktira tajanstveni čovjek koji se predstavi kao Lazarus.

6. sezona, epizoda 22 - 16. prosinca 

U posljednjoj epizodi šeste sezone novi trag u starom slučaju zahtijeva od Lisbon da odgodi odlazak u Washington s Marcusom Pikeom, što Janeu daje dovoljno vremena da se napokon suoči sa svojim osjećajima prema njoj i odluči što poduzeti.

7. sezona, epizoda 1 -17. prosinca

Dok Jane i Lisbon uživaju u svojoj sve jačoj vezi, uspijevajući je tajiti od svojih kolega, FBI istražuje ubojstvo jednog svog pripadnika. Dotični je agent radio u tajnosti u kuglani za koju se vjerovalo da je sjedište poslovanja krijumčara oružja. Janeu u istrazi pomaže agent Ken Spackman (Tim Griffin), a zaključuje da konobarica koja radi u kuglani Tisch (Karina Logue) radi za tu bandu, ali Tisch uspije pobjeći. Agentica početnica Michelle Vega (Josie Loren) pridružuje se timu i pomaže im uhvatiti Tisch, a ubrzo nakon toga Jane formulira plan kojim će inkriminirati ubojicu.

7. sezona, epizoda 2 -18. prosinca

Dvoje kradljivaca auta, Marie Flanigan (Brit Morgan) i Cole Foster (Val Lauren), ukradu auto s dobrotvorne priredbe, nakon čega nju uhvate, a on pobjegne u svoje zabačeno skrovište. U sklopu plana da lociraju Coleovo skrovište, Jane šalje Lisbon u tajnosti kao zatvorenicu u zatvor u kojem drže Marie. U međuvremenu, FBI se udružuje s CIA-om kako bi otkrili veću mrežu kojoj Cole prodaje aute. Jane inicira bijeg tako što Abbott zaplaši Marie i kaže joj da će je prebaciti u umobolnicu, što u nju ulije strah i dade joj motivaciju za bijeg.

7. sezona, epizoda 3 -19. prosinca

Janea i Lisbon šalju u Beirut u FBI-evu pokušaju da lociraju kriminalca Jana Nemica (Mark Ivanir), ljubavnika Janeove stare suparnice Erice Flynn (Morena Baccarin). Nemicu su džihadske skupine s Filipina platile 1,5 milijun eura kako bi prokrijumčario lažne putovnice s čipom s kojima bi teroristi ušli u zemlju. Nakon što se sastao s Ericom u hotelu, Janea dovedu k Nemicu, koji ga unajmi kako bi upamtio 81 broj i dao ih Nemicovim kuririma s Filipina. Jane daje brojeve FBI-u, koji na to šalje Choov tim i Vegu u Atlantu kako bi se našao s Nemicovim kontaktom.

7. sezona, epizoda 4 - 20. prosinca

Budući da je Jane previše bolestan da bi radio, Lisbon mora uhvatiti skupinu kradljivaca nakita tako što će i sama izvesti parapsihološku predstavu. U međuvremenu, Abbott otkrije da bi zbog njegovih prijašnjih djela njegova žena mogla ostati bez promaknuća u Washingtonu.

Napetu sedmu sezonu nagrađivane kriminalističke serije 'Mentalist' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u! Više o sedmoj sezoni pročitajte ovdje.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju