Jane sudjeluje u rješavanju teških i medijski praćenih slučajeva, a agenti s kojima surađuje iznimno cijene njegovu pomoć.

1. sezona, epizoda 11 - 12 - 13. siječnja 

Motiviran obećanjem osuđenog ubojice da će mu nakon puštanja dati informacije o Crvenom Johnu, Patrick Jane odluči cijelo svoje vrijeme posvetiti ovom slučaju te napušta CBI da bi dokazao da je zatvorenik nevin.

Patrick Jane postavi mentalnu zamku kako bi otkrio tko je odgovoran za ubojstvo srednjoškolske football zvijezde koja je ubila mačku lokalne, samoprozvane vještice i time stekla neprijatelja.

1. sezona, epizoda 13 - 14 - 14. siječnja

Dok se čini očiglednim da je zet lokalnog tajkuna umiješan u krađu 50 milijuna dolara vrijedne slike jer je njegovo tijelo nađeno pokraj mjesta na kojem je nekoć visjela slika, Patrick Jane sumnjiči druge, uključujući ruskog naftnog magnata, krivotvoritelja umjetnina i kustosa.

Uz pomoć Patricka Janea, Cho krene u tajnu misiju prerušen u slatkorječivog muškarca kako bi uhvatio vrhunskog zavodnika i ubojicu s vlastitim setom pseudomentalnih tehnika.

1. sezona, epizoda 15 - 16 - 15. siječnja

Dok Patrick Jane i tim CBI-a istražuju ubojstvo popularne članice ladanjskog kluba otrovane na koktel-zabavi u njezinu domu, otkriju da je zajednica prepuna tajni, uključujući ljubavne afere i zlouporabu droge. 

Kada Patrick Jane izgubi vid u eksploziji, mora se osloniti na ostala osjetila u istrazi ubojstva financijskog savjetnika.

1. sezona, epizoda 17 - 18 - 16. siječnja

Patrick Jane hvata se u koštac s korporativnom Amerikom u priči o pohlepi i izdaji. Ta priča dovodi ga u sukob sa skupinom financijera kada CBI istražuje niz ubojstava u odmaralištu u divljini podnožja Sierra Nevade.

Patrick Jane i tim CBI-a traže osobu koja hipnotizira ljude i govori im koga trebaju ubiti.

1. sezona, epizoda 19 - 20 - 17. siječnja

Patrick Jane i tim CBI-a idu u Hollywood kako bi istražili ubojstvo filmskog producenta.

Patrick Jane i tim CBI-a istražuju ubojstvo mafijaša koji je bio u programu zaštite svjedoka.

Seriju 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju