Jane sudjeluje u rješavanju teških i medijski praćenih slučajeva, a agenti s kojima surađuje iznimno cijene njegovu pomoć.

3. sezona, epizoda 5 - 6 - 10. veljače 

Patrick Jane i CBI-ev tim ulaze duboko u svijet konjičkih utrka nakon ubojstva džokeja za koje imaju obilje osumnjičenih.

Slučaj ubojstva i nestale osobe u bogatoj obitelji s jakim osiguranjem zbunjuje Patricka Janea i CBI-ev tim.

3. sezona, epizoda 7 - 8 - 11. veljače

Jane i CBI-ev tim jedva izbjegnu smrt u požaru nakon eksplozije u zgradi u kojoj su istraživali prijetnju smrću. Istodobno, iskre frcaju između Lisbon i milijardera Waltera Mashburna (gostujući glumac CURRIE GRAHAM) kad se opet susretnu tijekom slučaja.

Netko otme Patricka Janea, a Lisbon i CBI-ev tim provjeravaju njegove stare slučajeve kako bi pronašli moguće osumnjičenje i otkrivaju da bi mu gotovo svi s kojima je ikada bio u kontaktu mogli željeti nauditi.

3. sezona, epizoda 9 - 10 - 12. veljače

Patrick Jane prihvaća pomoć lokalnog astrologa Ellisa Marsa (gostujući glumac JOHN BILLINGSLEY iz serije Zvjezdane Staze: Enterprise) u rješavanju zbunjujućeg slučaja trostrukog ubojstva dvojice policajaca i zaručnice trećega. HEATHER TOM (The Bold and the Beautiful) također gostuje kao svjedokinja Marva u epizodi koju je napisao Bruno Heller, a režirao zvijezda serije Simon Baker.

CBI nakon ubojstva Djeda Božićnjaka vodi istragu po dvije linije: Patrick Jane na tajnom je zadatku u grupi Anonimnih alkoholičara, a Rigsby i Van Pelt ispituju članove Nacionalnog društva autentičnih Djedova Mraza. Istodobno, nakon smrti osumnjičenog u pritvoru CBI-a, J. J. LaRoche (gostujući glumac PRUITT TAYLOR VINCE) doveden je da ispita tim nakon što su pronađeni pokazatelji da je to učinio netko iz agencije. Gostujući glumac GREGORY ITZEN vraća se kao umirovljeni bivši ravnatelj CBI-a Vincent Minelli.

3. sezona, epizoda 11 - 12 - 13. veljače

Patrick Jane i CBI-ev tim ulaze u svijet profesionalnih borbi nakon što je tijekom meča mješovitih borilačkih vještina pronađeno tijelo žene povezane s jednim od boraca. Istodobno, istražitelj Jedinice za profesionalne standarde LaRoche usredotočuje se na Rigsbyja koji je prisiljen od Choa tražiti veliku uslugu kako bi zadržao posao.

Patrick Jane i CBI u istrazi dvostrukog ubojstva moraju surađivati sa znanstvenom kriminalističkom profilerkom Dr. Montague (gostujuća glumica LINDA PARK), a Jane to doživljava kao natjecanje i želi dokazati da su njegove metode bolje.

3. sezona, epizoda 13 - 14 - 14. veljače

Čovjek optužen za ubojstvo prijeti Patricku Janeu i drugima pištoljem nastojeći dokazati svoju nevinost. Jane se mora brzo snaći kako bi spasio sebe i ostale taoce.

Nakon ubojstva svjedoka kojeg je Van Pelt trebala čuvati, njezini postupci preispituju se i njezin položaj u CBI-u ugrožen je. Eric Winter vraća se kao agent FBI-a Craig O'Laughlin, a Pruitt Taylor Vince vraća se kao J. J. LaRoche, istražitelj Jedinice za profesionalne standarde.

Treću sezonu napete serije 'Mentalist' pratite u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u! Više o sezoni doznajte ovdje!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju