Novu sezonu premijerno pratite na Doma TV-u od 2. svibnja!

Doma TV premijerno donosi treću sezonu urnebesne humoristične serije o prijateljstvu između dvije potpuno različite djevojke čiji se životni putovi isprepletu zahvaljujući zajedničkom životnom snu.

Nakon što su pronašle prostor za svoju slastičarnicu, Max i Caroline na samom početku sezone uživaju u uspjehu. Međutim, pred njima je još mnogo izazova koje moraju uspješno savladati kako bi uistinu ostvarile svoje snove.


'Cure bez love' je zabavna, nagrađivana humoristična serija o neobičnome prijateljstvu koje je razvije između dviju vrlo različitih djevojaka koje konobare u zalogajnici u pomodnom njujorškome kvartu. Naime, sarkastična Max Black (Kat Dennings) i bivša bogatašica Caroline Channing (Beth Behrs) zbliže se zahvaljujući zajedničkom životnom snu – obje jednoga dana žele biti uspješne vlasnice slastičarnice s domaćim kolačićima. Samo im jedna prepreka stoji na putu – nemaju love. Ubrzo počnu zajedno skupljati novac za pokretanje posla, a početni im je cilj 250.000 dolara. Pomalo, ali sigurno, njih se dvije svakim tjednom približavaju svojem cilju, dok istovremeno postaju najboljim prijateljicama. U zalogajnici su pak okružene ostatkom svoje otkačene „obitelji“ čiji su članovi koketni kuhar Oleg (Jonathan Kite), 75-godišnji Earl (Garrett Morris) koji je uvijek u trendu usprkos godinama, vlasnik Han (Matthew Moy) koji uvijek svima želi udovoljiti i Sophie (Jennifer Coolidge), ekscentrična susjeda djevojaka koja provodi većinu slobodnog vremena u zalogajnici.


Na kraju druge sezone, Max i Caroline su igrom slučaja pronašle neiskorištenu prostoriju u zalogajnici s prozorom koji gleda na ulicu. Obje su odmah zaključile da je to savršeno mjesto gdje mogu otvoriti svoju novu slastičarnicu. U trećoj sezoni, gledatelji će stoga imati priliku vidjeti kako će se njihova proizvodnja kolačića razvijati nakon početnog uspjeha, te s kakvim će se novim izazovima Max i Caroline suočiti na putu prema ostvarenju svojih snova, ali i što će se događati u njihovim privatnim i ljubavnim životima.

Više o seriji i glumcima pročitajte na linku - Cure bez love
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju