Nove intrige javljaju se i u njihovim privatnim životima!

Nakon što su pronašle prostor za svoju slastičarnicu, Max i Caroline na samom početku sezone uživaju u uspjehu. Međutim, pred njima je još mnogo izazova koje moraju uspješno savladati kako bi uistinu ostvarile svoje snove.

"Cure bez love" zabavna je nagrađivana humoristična serija o neobičnome prijateljstvu koje je razvije između dviju vrlo različitih djevojaka koje konobare u zalogajnici u pomodnom njujorškome kvartu. Naime, sarkastična Max Black (Kat Dennings) i bivša bogatašica Caroline Channing (Beth Behrs) zbliže se zahvaljujući zajedničkom životnom snu – obje jednoga dana žele biti uspješne vlasnice slastičarnice s domaćim kolačićima. Samo im jedna prepreka stoji na putu – nemaju love.

Ubrzo počnu zajedno skupljati novac za pokretanje posla, a početni im je cilj 250 000 dolara. Polako, ali sigurno njih se dvije svakim tjednom približavaju svojem cilju, dok istovremeno postaju najboljim prijateljicama. U zalogajnici su pak okružene ostatkom svoje otkačene "obitelji" čiji su članovi koketni kuhar Oleg (Jonathan Kite), 75-godišnji Earl (Garrett Morris) koji je uvijek u trendu usprkos godinama, vlasnik Han (Matthew Moy) koji uvijek svima želi udovoljiti i Sophie (Jennifer Coolidge), ekscentrična susjeda djevojaka koja provodi većinu slobodnog vremena u zalogajnici.

Na kraju druge sezone Max i Caroline igrom slučaja pronašle su neiskorištenu prostoriju u zalogajnici s prozorom koji gleda na ulicu. Obje su odmah zaključile da je to savršeno mjesto gdje mogu otvoriti svoju novu slastičarnicu. U trećoj sezoni gledatelji će stoga imati priliku vidjeti kako će se njihova proizvodnja kolačića razvijati nakon početnog uspjeha te s kakvim će se novim izazovima Max i Caroline suočiti na putu prema ostvarenju svojih snova, ali i što će se događati u njihovim privatnim i ljubavnim životima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju