Genijalne Anna Faris i Allison Janney u ulozi otkačene majke i kćeri u novim nastavcima gledatelje će u vrućim ljetnim danima nasmijavati do suza.

5. sezona, epizoda 2 - 3 - 17. veljače

 

Bonnie je sumnjičava kada se s odvikavanja vrati njezin brat Ray, kojeg u seriji opet glumi Leonard Roberts i sprijatelji se s Adamom. Christy i Bonnie imaju posla s policijom jer divljaju u Rayevu otmjenom autu.

Christy otkriva da su ona i mlađi kolega student Cooper (gostujuća zvijezda Michael Angarano) odlična ekipa i u predavaonici i izvan nje. U međuvremenu se Bonnie iskaže kad odnedavno trijezna i čista Natasha počne strahovati da se ne može nositi s majčinstvom.

5. sezona, epizoda 4 - 5 - 18. veljače

 

Bonnie pati jer upada u krizu nakon što se odrekla kabelske televizije da bi pomogla Christy platiti ispite za upis na pravni fakultet. Obje žene priskoče u pomoć Jill koja doživi živčani slom u svojoj omiljenoj robnoj kući.

Nakon što zbog ozljede Bonnie privremeno završi u invalidskim kolicima, Christy mora preuzeti posao upravljanja zgradom i dočeka je iznenađujuće otkriće.

5. sezona, epizoda 6 - 7 - 19. veljače

 

Bonnie inzistira na tome da upozna Adamova otuđena brata Patricka (gostujuća zvijezda Steven Weber). Neobična situacija nastaje kada brata počne zanimati Christy.

Christy i Bonnie pohrle pomoći Marjorie kad njezin muž doživi moždanu kap.

5. sezona, epizoda 8 - 9 - 20. veljače

 

Nakon što im u božićno doba opljačkaju stan, lov na lopove odvodi Christy i Bonnie do neočekivane adrese.

Bonnie se uzruja kad njezin uhićeni brat Ray (Leonard Robert) iz zatvora umjesto nje nazove Adama da mu plati jamčevinu. Konobarica Christy pak dobiva otkaz u restoranu.

5. sezona, epizoda 10 - 11 - 21. veljače

 

Kad joj se počne hladiti romantična veza na daljinu, Christy se počne družiti s bivšim dečkom. Istodobno se Bonnie pokušava odreći kave.

Nakon što su bili na tradicionalnom vjenčanju, Bonnie i Adam zaključuju da se ne slažu oko stila vlastite svadbe. Christy i Patrick nikako da stvore ozračje za svoj „prvi put“.

5. sezona, epizoda 12 - 13  - 22. veljače

 

Kada Christy crkne auto, Bonnie ne dopušta Adamu da joj pozajmi za novi. Ovo je inače 100. epizoda serije.

Jill se vraća iz toplica kao posve druga žena, ali Bonnie se uvrijedi jer ih odbija častiti ručkom. Istodobno Christyni planovi za budućnost propadaju zbog razočaravajućih vijesti.

 

5. sezona, epizoda 14 - 15 - 23. veljače

 

Bonnie se sukobljava s Jillinom trenericom za „unutarnju snagu“, Mirandom (gostujuća zvijezda Kristin Chenoweth), dok se Christy muči da se oporavi nakon što se nije uspjela upisati na studij prava.

Christy i Bonnie pomažu Jill da se opet otrijezni, ali Christyn dečko Patrick nema razumijevanja jer mu to kvari rođendanski vikend.

 

Seriju 'Mamica' gledajte od ponedjeljka do nedjelje u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju