Genijalne Anna Faris i Allison Janney u ulozi otkačene majke i kćeri u novim nastavcima gledatelje će u vrućim ljetnim danima nasmijavati do suza.

4. sezona, epizoda 16-17 - 13. veljače

 

Christy i Adam dožive prometnu nesreću, a Bonnie se uvrijedi kad otkriti da nije jedan od njihovih kontakata u slučaju nužde. Wendie Malick vraća se kao Adamova bivša supruga Danielle.

Christy pomaže Jill prilagoditi se ulozi pomajke, a Bonnie ne uspijeva uvjeriti svoje stanare da je dobra upraviteljica zgrada.

4. sezona, epizoda 18-19 - 14. veljače

 

Nakon smrti Bonniene majke, Christy i Bonnie saznaju da je pokojna imala veliku tajnu.

Christy svima ide na živce kad usvoji zdravi način života svog novog dečka Brada, a Bonnie i Adam odluče se na sljedeći korak u vezi.

4. sezona, epizoda 20 - 21 - 15. veljače

Kada Marjorie ode iz grupe, Bonnie postane rame za plakanje, a Christy pokušava pobijediti bolno sjećanje iz prošlosti.

Christy i Jill vode Emily da vidi svoju biološku majku Natashu (u gostujućoj ulozi MISSI PYLE) u klinici za odvikavanje gdje otkriju nešto zapanjujuće. U međuvremenu Bonnie se brine za Adamova psa dok je on na putu.

4. sezona, epizoda 22; 5. sez., ep  22 - 16. veljače

 U zadnjoj epizodi četvrte sezone Christy pokušava pomoći Bonnie koja ima problema s poreznom upravom. Shvativši da se itekako uvalila, ona potiče Bonnie da za pomoć zamoli svog tek pronađenog brata Raya.

U prvoj epizodi 5. sezone Bonnie se prepadne zajedničke budućnosti s Adamom, a Christy riskira pad na važnom ispitu kako bi pomogla drugom alkoholičaru. Missy Pyle opet se pojavljuje kao gostujuća zvijezda u ulozi Natashe, biološke majke Jilline posvojene kćeri. 

Seriju 'Mamica' gledajte od ponedjeljka do nedjelje u večernjem terminu na Doma TV-u!


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju