Doma TV na male ekrane donosi 'Restauratore', zanimljivu reality seriju u kojoj najbolji američki restauratori obnavljaju predmete i istovremeno istražuju njihov originalni sjaj, mjesto u američkoj povijesti i utjecaj na popularnu kulturu.

Prva sezona prati stručnjaka za restauraciju antikviteta Ricka Dalea, u čijoj će se radionici naći raznoliki stari predmeti poput aparata za čokoladice iz 1940-ih i antiknog aparata za kokice. Hoće li Rick i njegov tim svaki puta postići zgoditak? 

 

'Restauratori' je dinamična reality serija koja prati najbolje restauratorske radionice u SAD-u u kojima glavni akteri svakodnevno restauriraju djeliće američke povijesti, ali i stvaraju nove i zadivljujuće vintage predmete. Svaka radionica ima jedinstveni fokus – od klasičnih automobila do rijetkih antiknih znakova i jedinstvenih motora. Serija će na zanimljiv način pokazati vještine majstora restauracije i istovremeno istražiti originalni sjaj svakog predmeta, njegovo mjesto u povijesti i utjecaj na pop-kulturu. Serija se u prvoj sezoni fokusira na 'Rickove restauracije', tvrtku kojom u Las Vegasu upravlja vlasnik, metaloprerađivač i stručnjak za restauraciju antikviteta Rick Dale, koji se skoro trideset godina bavi restauracijom raznolikih starih predmeta.

 

U prvoj sezoni, gledatelji će imati priliku upoznati se s dinamičnim svijetom 'Rickove restauracije' i pogledati kako će Dale i njegov sin Tyler demonstrirati svoje vještine dok obnavljaju ili popravljaju zanimljive predmete poput aparata za čokoladice Hershey's iz 1940-ih, rijetkog bicikla i Coca-Colina hladnjaka iz 1950-ih, NASA-inu kacigu iz Gemini misija iz 1960-ih i mnoge druge predmete koje rijetko tko ima priliku promotriti izbliza. Hoće li Rick i njegov tim svaki puta postići zgoditak i time postići zadovoljstvo klijenta, ili će ponekad ipak pokleknuti pred kratkim rokovima i nepredviđenim preprekama?

 

Ne propustite pogledati kako najbolji američki restauratori obnavljaju rijetke predmete u reality seriji 'Restauratori', vikendom na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju