Uspješna policijska drama 'Lucifer' koja govori o Gospodaru pakla koji se vraća na Zemlju.

2. sezona, epizoda 7 - 9. studenog

Kada je ubijen zatvorenik optužen za ubojstvo Chloena oca, novi dokazi upućuju na to da je bio žrtva namještaljke. U međuvremenu, Maze pokušava naći posao, a Lucifer prati Dana kako bi naučio biti „normalan“.

2. sezona, epizoda 8 - 10 - 10. studenog

Nakon što je otkrio da je Azraelin bodež ukrao čovjek, Lucifer taj čin ubrzo povezuje s nizom nasilnih probadanja u mjesnom studiju za yogu. Dok Chloe istražuje ubojstva, Lucifer traži Ellinu pomoć u potrazi za bodežom kako bi zaustavio pokolj.

Nakon ubojstva vlasnika zgrade u kojoj se nalazi Lux, Lucifer i Chloe traže ubojicu dok se Lucifer istodobno nosi s činjenicom da ga novi vlasnik želi izbaciti i srušiti zgradu. Lucifer ulaže mnogo truda u zaštitu svog doma i doživljava potpuni šok kada shvati da ga Chloe podupire. U međuvremenu, Maze i Amenadiel slijede Charlotte dok ona kuje plan kako uznemiriti Lucifera toliko da poželi napustiti Zemlju i vratiti se u raj.

Charlotte odlučuje da će okrenuti Chloe protiv Lucifera i tako ga natjerati da napusti Zemlju. U međuvremenu, Amenadiel je počeo raditi kao Charlottein vojnik zbog čega Maze preispituje njegovu odanost.

Seriju "Lucifer" ne propustite pogledati vikendom u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju