Uspješna policijska drama 'Lucifer' koja govori o Gospodaru pakla koji se vraća na Zemlju.

2. sezona, epizoda 3 - 4 - 2. studenog

Lucifer i Chloe istražuju strahovito ubojstvo nakon što video snimka zločina ispliva na internetu. Kada se pojavi druga snimka, shvaćaju da je riječ o serijskom ubojici. U međuvremenu, Luciferova mama vraća se kao Charlotte Richards. Kako se Amenadiel bori s gubitkom svoje moći, zakazuje termin s Dr. Lindom.

Nakon što pronađu trupla dviju mladih doseljenica u L. A. koje su ubijene trovanjem, Chloe i Lucifer love ubojicu. U međuvremenu, Maze uvjerava Chloe da odu na piće, što detektivka shvaća kao prijateljski čin, no što je zapravo oklada između Maze i Lucifera. Nakon toga, njih dvije donose šokantnu odluku.

2. sezona, epizoda 5 - 6 - 3. studenog

Lucifer je uzbuđen zbog istrage ubojstva jednog od njegovih najdražih junaka akcijskih filmova, Wesleyja Cabota. Iako je isprva sumnjivac njegov dugogodišnji rival, Rolf Van Zandt (gostujući glumac MARK DACASCOS), istraga uskoro kreće u drugom smjeru. U međuvremenu se pojavljuje Luciferov brat Uriel (gostujući glumac MICHAEL IMPERIOLI) i Amenadiel je prisiljen priznati svoj gubitak moći. Također, Lucifer i Uriel sukobljavaju se zbog Chloe i njihove majke.

Pun krivnje i autodestruktivnosti, Lucifer se sukobljava s Chloe tijekom istrage, zbog čega ona udružuje snage s Danom. U međuvremenu, Amenadiel se zbližava sa Charlotte, a Maze vodi Trixie u maškare.

Seriju "Lucifer" ne propustite pogledati vikendom u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju