Vrhunsku kriminalističku seriju "Lov na sakupljača kostiju" pratite na Doma TV-u!

Doma TV  donosi uzbudljivu kriminalističku seriju "Lov na sakupljača kostiju". 
Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector - izvoran je naziv ove uspješnice koja je na NBC-u premijerno prikazana početkom ove godine. U glavnim ulogama vidjet ćemo Arielle Kebbel, Brooke Lyons, Claire Coffee, Russella Hornsbyja, Michaela Imperiolia, ali i mnoge druge koji će nas vrhunskom glumom uvesti u priču o misterioznom serijskom ubojici poznatijem kao sakupljačem kostiju.

Prije tri godine, forenzički istražitelj Lincoln Rhyme otišao je u mirovinu nakon što je paraliziran u zasjedi koju mu je postavio Sakupljač kostiju, serijski ubojica kojega su on i detektiv Michael Sellitto progonili godinama. Nakon što je policajka Amelia Sachs naišla na mjesto ubojstva koje upućuje na povratak Sakupljača kostiju, Lincoln se pristaje vratiti na posao. Znajući da Sakupljač kostiju uvijek čini po tri zločina, Lincoln naređuje Ameliji da na svojoj opremi nosi kameru kako bi bila njegove oči i uši te je sa svojim bivšim kolegama iz njujorške policije, Ericom i Kate, šalje u Central Park, gdje nalaze Tashu Johnson živu zakopanu, na rubu života.

Prava je zanimljivost da je ova vrhunska serija zapravo ekranizacija uspješne serije novela pisca Jefferyja Deavera, od kojih je prva bila i sam "Sakupljač kostiju" što je produkcijskom timu serije bilo doista inspirativno.

A kako uhvatiti ubojicu koji je uvijek korak ispred ostalih, ne propustite saznati u uzbudljivoj seriji "Lov na sakupljača kostiju" na Doma TV-u

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju