Privatni život jako dobro skriva od medija

Zanosna Penelope Cruz glumila je na kazališnim daskama, u opasnim akcijskim filmovima, intrigantnim dramama te u zabavnim komedijama. Ona je jedna od rijetkih glumica koja se pronašla u gotovo svakom filmskom žanru. Osim što svoju privatnost vješto skriva od javnosti, ova holivudska diva krije nekoliko zanimljivih tajni koje vjerojatno niste znali.

1. U Španjolskoj je studirala balet, a kasnije i klasični i jazz ples. Svoje plesne vještine često je pokazivala na kazališnim daskama, a kasnije i u glazbenim spotovima koji su joj pomogli da se domogne Hollywooda.

2. Prva ulogu koju je dobila na engleskom jeziku bila je u filmu "Talk to angles", čak ne tako davno 1998. godine. Kasnije se ova glumica probija na prijestolje holivudske dive, glumci s kojima je surađivala u svojim glumačkim počecima bili su: Johnny Depp, Tom Cruise, Matt Damon.

3. Pomagala je Majci Terezi u Ugandi i Indiji te donirala milijune za djecu u Africi.

4. Salma Hayek i Penelope Cruz su najbolje prijatlejice već godinama. Nedavno je Cruz objavila i posebnu čestitku za svoju najbolj prijatlejicu na svom Instagram profilu.

 

 

5. Njezine dvije najveće ljubavi prije nego što se udala za sadašnjeg supruga, bili su Tom Cruise i Matthew Mcconaughey.

Penelope Cruz imate priliku vidjeti u vatrenom izdanju u filmu Woodyja Allen "RIm s ljubavlju". To je komedija u kojoj se jedan običan radnik budi kao velika zvijezda, arhitekta koji se vraća u mladost i ulicu u kojoj je živio kao student, mladi par na medenom mjesecu, frustriranog režisera opere koji dolazi upoznati zaručnika svoje kćeri i slučajno otkriva nevjerojatno darovitog pjevača koji zapravo nikad nije nastupao.

Film "Rimu s ljubavlju" gledajte u subotu u večernjem treminu na Doma TV-U!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju