Kako će se šef restorana snaći u svom novom 'restoranu na kotačima'?

Nakon što izgubi posao, šef restorana Carl Casper (Jon Favreau) sprema se za najveću avanturu života. Ljubav prema kuhanju tjera ga da se odvaži na pothvat kojim je dirnuo mnoge. Naime, on pokreće svoj „restoran na točkovima“ i tako vozeći se u kamionu radi ono što najviše voli – kuha. No, kuhanje nije jedino što ga čini sretnim; tu je i obitelj koja mu je velika podrška, a koju on pokušava ponovno ujediniti.


Zanosna Sofia Vergara u filmu igra ulogu Carlove bivše žene Inez i majke njihovog sina Percyja. Izjavila je kako je oduvijek željela raditi s redateljem i glumcem Jonom Favreauom jer smatra kako da je fanstastičan. Iako se radi o filmu čija je glavna tematika kulinarstvo, Vergara je priznala kako nikada ne kuha te uglavnom otkriva nove specijalitete u restoranima družeći se s prijateljicama.


Glumac i redatelj ovog filma Jon Fauvreau, pohađao je kulinarsku školu kako bi se u potpunosti uživio u glavni lik. Priznao je kako se, nakon režiranja nekoliko visokobudžetnih filmova, želio vratiti osnovama te stvoriti film o kuhanju. To mu je i pošlo za rukom jer je ovaj šarmantni film dobio nagradu publike na Tribeca film festivalu.


Što Favreau kaže o svom filmu te jesu li se na setu fino najeli, pogledajte u videu.


 

Film 'Recept za sreću' ne propustite ove subote u 20:00 na Domi TV. Više filmskih naslova koji vas očekuju ovaj tjedan potražite na domatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju