„On je šef. Učinio sam što mi je rekao."

Sylvester Stallone zamalo je izgubio život radi udarca Dolpha Lundgrena koji je utjelovio glavnog negativca Ivana Dragu u filmu „Rocky IV“. Lundgren tvrdi kako je njegov udarac poslao slavnog i nepobjedivog Stallonea u bolnicu u kojoj je proveo devet dana na intenzivnoj njezi. Tijekom snimanja Lundgren je udario Stallonea toliko da mu je ozbiljno ugrozio disanje. Snimanje filma odvilo se prije nego što su specijalni efekti bili aktualni, a scene udaraca morale su biti dobro izvedene pred kamerama. Kako bi scena bila što uvjerljivija, Stallone je Lundgrenu dopustio 20 sekundi pravih i surovih udaraca. Jedan je od tih udaraca poslao Stallonea u bolnicu, a to je bio Lundgrenov aperkat.

„Sve što sam napravio je poslušao njegovu naredbu“, našalio se Lundgren. „On je šef. Učinio sam što mi je rekao. Vratili smo se u L.A. i producent mi je rekao: 'Hej, Dolph, imas dva slobodna tjedna. Sly je u bolnici'.“

Quinn Forte ima život na kojem bi mu svatko zavidio – ogromnu moć, novca u izobilju, ženu koja ga voli i brata kojem je idol. Također, ima i neprijatelje koji će se pobrinuti da u jednoj noći izgubi sve što ima. Izdan o bliskog suradnika, toliko mu je uvjerljivo namješteno ubojstvo oca mafijaša da u to povjeruje i njegov brat. Kad izađe iz zatvora ne želi kopati po prošlosti, no novi vođa bande ga svejedno ne želi pustiti na miru. Forte mu odluči uzvratiti, a pridruži mu se i The Swede.

Ne propustite film " Krvavo iskupljenje" u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju