Ne propustite mračne forenzičke slučajeve!

U prvoj sezoni dramske serije 'Kosti' Emily Deschanel glumi dr. Temperance Brennan, stručnu forenzičku antropologinja koja radi u Institutu Jeffersonian i u slobodno vrijeme piše romane. Policija je zove kao savjetnicu u slučajevima ubojstva kad standardne metode identifikacije tijela ne pomažu – kad su ostaci tijela razgrađeni, spaljeni ili uništeni do neprepoznatljivosti. Brennanina je specijalnost njezina nevjerojatna sposobnost pronalaženja tragova u žrtvinim kostima.



Brennan se često udružuje sa specijalnim agentom Seeleyjem Boothom (David Boreanaz) iz FBI-eve jedinice za istrage ubojstva. Booth je bivši vojni snajperist i ne vjeruje znanosti i znanstvenicima – "škiljavcima", kako ih on zove, koji pregledavaju fizičke dokaze. Booth vjeruje da ključ rješavanja zločina leži u otkrivanju istine od preživjelih – svjedoka i osumnjičenih – dobrim starim istraživačkim radom. Brennan i Booth često se sukobljavaju u profesionalnom i privatnom životu, ali kemija među njima zasad se ostvarila samo u fikcionalnoj priči Brennanina posljednjeg kriminalističkog romana. Brennan je pomalo neprilagođena i najbolje se osjeća među jednako briljantnim kolegama u forenzičkom laboratoriju Jeffersoniana.



Angela Montenegro (Michaela Conlin) Brennanina je izravna i raskalašena prijateljica i kolegica koja je osmislila jedinstven način prikazivanja originalnog mjesta zločina preko trodimenzionalnih kompjuterskih slika. Brenanin asisstent Zack Addy (Eric Millegan) mladi je genijalac kojeg golema inteligencija sprječava da završi nekoliko doktorata koje je započeo. Negativac u seriji je dr. Jack Hodgins (T. J. Thyne), stručnjak za insekte, spore i minerale, čiji je hobi kovanje zavjera. Brennanin šef impozantni je voditelj laboratorija dr. Daniel Goodman (Jonathan Adams) koji FBI-u posuđuje njezine usluge.

Prvu sezonu seriju 'Kosti' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u. 
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju