Od 12. svibnja Doma TV vikendom donosi osmu sezonu nevjerojatne reality serije 'Kraljevi leda' u kojoj će gledatelji kroz dvanaest uzbudljivih epizoda moći pratiti vozače kamiona u njihovim ekstremnim avanturama.

Dva mjeseca svake godine posebna skupina ljudi kreće u kanadsku tundru na jedan od najopasnijih poslova na svijetu. Po najvećoj zimi vozači u golemim kamionima s prikolicama prevoze važnu opremu i zalihe rudarima u baze udaljene stotine kilometara.

U olujnim snježnim uvjetima ti vozači prelaze ledom okovane ceste koje ih često odvedu i na zaleđena jezera. Svaki je vozač vješt u preživljavanju i opstanku u najsurovijim klimatskim uvjetima – od popravljanja kamiona na temperaturi ispod nule za nekoliko sekunda do bijega iz kamiona ako led počne pucati. Na cilju putovanja su iz godine u godinu rudari čiji životi ovise o tome hoće li vozači kamiona stići do njihove baze.

Epizode su povezane u naraciju koja gledatelje vodi na putovanje iskusnih vozača, ali i onih mladih koji se prvi put prijavljuju za taj posao i prati ih sve dok se i posljednji kamion ne vrati u matičnu bazu. Osma sezona nevjerojatnih Kraljeva leda vodi nas u još izazovnije pustolovine u kojima je u igri veća lova u svijetu ledenih temperatura i uzavrelih strasti.

Unatoč opasnostima, sedmero hrabrih riskiraju živote i svoje kamione u želji da osvoje finalnu nagradu. Na sceni se ponovno pojavljuje Hugh Rowland koji želi svom bivšem poslodavcu i poslije partneru dokazati da je on istinski kralj leda. U vrtlogu rizika, ali i prkosa dvije ekipe kane proširiti biznis dok se stvari zahuktavaju na zamrznutim jezerima, rijekama i morima Sjeverne Amerike.

Osmu sezonu serije 'Kraljevi leda' pratite subotom na Domi TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju