Doma TV donosi petu sezonu uzbudljive reality serije 'Kraljevi leda', u kojoj vozači odlaze na dva mjeseca u kanadsku tundru i bore se snažnim mećavama i zaleđenim jezerima.

5. sezona, epizoda 1 - 5. ožujka

Kraljevi leda opet su u akciji, a ceste još nikad nisu bile ovako opasne. Lisi je već prvi zadatak ove sezone ubrzo krenuo po zlu. Dva novaka podižu ljestvicu u ovom lovu na lovu, dok veterani Hugh i Alex, kao i nepredvidivi Rick Yemm, napuštaju Aljasku kako bi se suočili s nekima od najizoliranijih i najopakijih cesta na svijetu.

 

 

Daveov kratki fitilj možda će ga stajati njegova drugog i posljednjeg pokušaja da se pridruži Kraljevima leda. Maya svim snagama nastoji dokazati da joj je mjesto za volanom. Tony posjećuje mjesto nesreće koja ga je gotovo stajala svega, a Lisa dobiva priliku iskupiti se za svoju najveću prošlogodišnju pogrešku. Kanadske teško savladive ceste podjarmljuju Hughov kamion. A zbog jednog krivog skretanja Rick mora ledenom cestom putovati 160 km unazad.

5. sezona, epizoda 2 - 6. ožujka

Hugh i Dick zalaze sve dublje u unutrašnjost Kanade, dok bi opasna poplava Alexa mogla nasukati u divljini. Daveova pokusna vožnja s Tonyjem pretvara se u sukob. Lisa Kelly kreće u misiju spašavanja, dok će novakinji Mayi prvo iskustvo na ledenoj cesti možda biti dovoljan poticaj da se vrati ulicama velegrada.

Seriju 'Kraljevi leda' pratite u četvrtak i petak u popodnevnom terminu na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju