Serija prati skupinu odvažnih vozača kamiona koji po nekoliko mjeseci provode vozeći zaleđenim cestama u ekstremnim uvjetima.

3. sezona, epizoda 12 - 28. listopada

I dok se sezona na aljaškoj ledenoj cesti bliži kraju, vozačima je ostalo još samo nekoliko pošiljki. I vozači i tegljači na izmaku su snaga dok se žure prevesti i posljednji teret. Lisa Kelly ne može iz Carlileova dvorišta u Fairbanksu jer prikolica koju je dobila curi. Da bi ostala u utrci za lovu, prihvaća novi teret: kombi pun eksploziva. Nikada dosad nije vozila tako rizičan teret. No kad stigne na Dalton, opet ima problema s padinom i brzinom. A poslije se na prijevoju Atigun bori sa zapusima.

3. sezona, epizoda 13 - 29. listopada

I dok otkucavaju posljednja 72 sata na ledenoj cesti, legendarni vozač George Spears odlazi u mirovinu, Lisa Kelly prolazi zastrašujućih 500 km bez kočnica, suparništvo između Alexa Debogorskog i Polarnog Medvjeda Hugha Rowlanda svodi se na posljednji teret, a zbog polarnih medvjeda, i to stvarnih, zatvaraju ledenu cestu Jacku Jesseju ispred nosa. Kad otkažu kočnice na Lisinoj prikolici u North Slopeu, ona se mora vratiti u Fairbanks preko najstrmijih cesta Sjeverne Amerike praktički bez kočnica. Neki veterani mogu voziti bez kočenja, no može li vozačica s dvije godine iskustva?

4. sezona, epizoda 1 - 30. listopada

Počinje sezona na ledenoj cesti, brzo se događa prva nesreća te se cesta zatvara. U međuvremenu, još jedan vozač probija led na putu prema izoliranom gradu Bettlesu. Jack se vraća obraniti naslov Kralja ceste, no drski vozač s dvije godine iskustva Greg želi se dokazati i preuzeti titulu. Lisa donosi odluku koja će je proganjati cijele sezone. Početnik Ray Veilleux na teži način upoznaje podmukli prijevoj Atigun. Alex se probija ispred Hugha i u dugogodišnjem suparništvu prvi put vodi.

4. sezona, epizoda 2 - 31. listopada

Loše kočnice prikolice i vrijeđanje preko radija ugrožavaju Lisin povratak. Novopridošlica Greg želi probuditi rivalstvo s Jackom prije nego što ga strašna nesreća uspori. U međuvremenu, s oštećenim spremnikom za gorivo koji treba isporučiti, Jack se ne odriče krune najboljeg bez borbe. Alex pokušava povećati vodstvo pred Hughom, ali varljivi uvjeti šalju ga na rub katastrofe. Polarni Medvjed Hugh Rowland napokon se vraća na Aljasku i suočava sa svojim drugim neprijateljem: lancima. Problemi s motorom ostavljaju novajliju Raya Veilleuxa samog na 30 stupnjeva ispod ništice.

4. sezona, epizoda 3 - 1. studenog

Brutalna aljaška zima osvetnički pogađa zaljev Prudhoe i pokreće nemilosrdnu oluju. Potrebni su čelični živci za vožnju u takvim uvjetima, ali Jack, Hugh i Alex kreću na cestu spremni za bitku iako im prijete neuspjesi i golemi problemi s motorom. Ali preživljavanje udara samo je početak za Alexa koji bi mogao izgubiti dozvolu jer se mora prijaviti za puni liječnički pregled nakon incidenta na posljednjem putovanju. Natrag u Fairbanksu Ray i Greg dogovaraju se da će zajedno voziti kroz oluju, ali Gregovi mehanički problemi prisiljavaju Raya da se sam suoči s olujom.

Avanturu "Kraljevi leda" ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju