Doma TV donosi drugu sezonu dokumentarne reality serije 'Kraljevi leda'. Serija prati skupinu odvažnih vozača kamiona koji po nekoliko mjeseci provode vozeći zaleđenim cestama u ekstremnim uvjetima.

1. sezona, epizoda 10 - 16. rujna 

U posljednjoj epizodi sezone Kraljeva leda proljeće donosi toplo vrijeme te počinje veliko otapanje. Cesta je gotovo prazna jer su samo najčvršći ili najluđi vozači i dalje na njoj. Utrka do samog kraja odvija se između Alexa, Hugha, Jaya i TJ-a. Alex i Hugh se izjednačeni bore za premoć, ali cesta odbrojava posljednje dane i svaka bi dostava mogla biti njihova posljednja.

1. sezona, epizoda 11 - 17. rujna

 

Od premijere serije THC je dobio mnoga pitanja gledatelja putem mrežne stranice i kontakt-adrese. Naime, gledatelji se pitaju kako su tegljači bili opremljeni za temperature ispod ništice 1930-ih te na koji su način rudnici radili 1940-ih u odnosu na danas. Ova jednosatna epizoda odgovorit će na ta pitanja i detaljno prikazati promjene koje su se dogodile u Yellowknifeu i na ledenoj cesti tijekom posljednjih 75 godina. Od geološke povijesti koja seže u prošlost milijunima godina do pojave Eskima koji nastanjuju ovu zemlju stotinama godina, ova će epizoda odgovoriti na iznenađujuća pitanja koja su zaintrigirala našu publiku od početka serije.

 

1. sezona, epizoda 13 - 18. rujna

 

Vozači se osvrću na iskustvo iz prošle sezone na ledenoj cesti i objašnjavaju čime se bave kad nisu na ledu. Napetost raste jer ni Rick ni Drew nisu razgovarali s Hughom otkako je prerano napustio ledenu cestu. Novajlija TJ imao je vremena razmisliti o vremenu na sjeveru te će raspravljati hoće li se vratiti na ledenu cestu iduće godine ili ne. Alex i Jay, stalni stanovnici Yellowknifea, sigurno znaju što mještani misle o pozornosti koju je njihov gradić dobio.


2. sezona, epizoda 1 - 19. rujna

 

U jednom od najhladnijih prostranstava na svijetu Kraljevi leda bore se s opasnim terenom kako bi dostavili ključne zalihe u sjeverne rudnike dijamanata. Pogledajte uspone i padove prve sezone dok Hugh, Alex, Drew, Jay, Rick i TJ traže sreću vozeći tegljače preko tankog leda. Zavirite u drugu sezonu u kojoj se vozači vraćaju na cestu, ali ovaj put voze preko Sjevernog ledenog mora do ruba Zemlje.


2. sezona, epizoda 2 - 20. rujna

 

Ovo je posao koji se malobrojni usude raditi. Ove se godine četiri vozača iz pošle sezone, Hugh, Alex, Rick i Drew, pridružuju arktičkim veteranima dok zalaze 320 km u Polarni krug kako bi vozili najizoliranijim i najopasnijim ledenim cestama Sjeverne Amerike. U prvoj epizodi Hugh i Drew upoznaju novog šefa, dok Alex čeka prvi teret. Rick nailazi na probleme na putu na sjever, što odgađa njegovu prvu vožnju po ledu. Tijekom sezone vozit će tegljače koji prevoze više od 40 tona tereta cestom u potpunosti izrađenom od leda do Sjevernog ledenog mora kako bi isporučili ključne potrepštine nalazištima prirodnog plina i minerala.

Avanturu "Kraljevi leda" ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju