Doma TV donosi desetu sezonu kriminalističke serije 'Kosti', u kojoj će se zastrašujući dvojac Brennan i Booth naći pred odlukom koja će na kušnju dovesti njihov odnos i karijeru.

10. sezona, epizoda 5 - 6 - 3. veljače

Brennan je glavna predavačica na konvenciji forenzičara. Svi oni žarko žele pomoći kad se na stubištu otkrije tijelo, ali tim iz Jeffersoniana zapanjen je kad Hodgins postane osumnjičeni za ubojstvo.

Tim iz Jeffersoniana istražuje ubojstvo kućne pomoćnice imigrantice čiji su ostaci pronađeni uz cestu. Osumnjičena je žrtvina bivša poslodavka, imućna Sandra Zins, ali kad tim otkrije da je žrtva možda ilegalno ušla u zemlju, uviđaju da je slučaj mnogo veći nego što se činilo. Usred razgovora o braku između Cam i pripravnika Arastooa dolazi do napetosti između Brennan i Cam jer Arastoo kani dati svoju disertaciju Brennan na odobrenje.

10. sezona, epizoda 7 - 8 - 4. veljače

Tim istražuje golemi „hedge” fond nakon što osakaćene ljudske ostatke pronađu ispod vrtuljka.

Tim istražuje smrt vrhunskog rješavača križaljki pronađenog u jami. Daisy odluči poslušati savjet svoje „doule”.

10. sezona, epizoda 9 - 10 - 5. veljače

Tim istražuje smrt profesora psihologije čiji se dijelovi tijela pojavljuju u kontejnerima diljem grada.

U Hollywoodu 1950-ih Brennan je losanđeleska policajka koja se nosi sa seksizmom na radnom mjestu, a Booth je zloglasni kradljivac dragulja kojemu su podmetnuli ubojstvo.

10. sezona, epizoda 11 - 12 - 6. veljače

Avalon Harmonia pomaže na slučaju vidovnjakinje čije je raspadnuto tijelo pronađeno u jednome deblu. Ali Hodgins se razljuti kad ona ustvrdi da vidi Sweetsov duh, pa se Angela nađe između dvije vatre. Booth i Brennan podijeljeni su oko Christineina novog zamišljenog prijatelja, a tim se prisjeća Sweetsa na njegov rođendan.

Kad tijelo imućne učiteljice pronađu u napuštenoj knjižari, njezini kolege i učenici postaju osumnjičeni. U međuvremenu izdavač potiče Brennan da napravi račun na „Twitteru” kako bi povećala broj obožavatelja, pa je pripravnica Jessica Warren podučava vještinama „tvitanja” koje zatim entuzijastično koristi.

10. sezona, epizoda 13 - 14 - 6. veljače

Kad pronađu komade tijela bivšeg zatvorenika, tim iz Jeffersoniana istražuje mjesnu pekarnicu koja često zapošljava bivše prekršitelje. Ali ubrzo saznaju da je žrtva sudjelovala u pljački koja je pošla po zlu, pa se okreću ljudima iz njegove prošlosti. U međuvremenu pripravnik Arastoo Vaziri mora odlučiti hoće li se vratiti u Iran posjetiti brata na samrti, što dovodi do sukoba s Cam.

Smrt zvijezde minigolfa otkiva da je riječ o vrlo kompetitivnom sportu. U međuvremenu Brennan se boji da je njezin otac opet ogrezao u kriminal, a Wendell moli Hodginsa da mu pomogne popraviti predmet koji je njegova djevojka dobila u nasljedstvo.

Desetu sezonu napete kriminalističke serije 'Kosti' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju