Serija 'Kosti' je mračno zabavna proceduralna drama koja ulazi u svoju sedmu sezonu, a inspirirana je pravom forenzičkom antropologinjom i spisateljicom Kathy Reichs.

9. sezona, 23. epizoda - 29. srpnja

Booth dopušta Sweetsu da preuzme dio njegova istražiteljskog posla dok se on priprema za iskaz pred odborom, a Brennan je žalosna što neko vrijeme neće raditi s Boothom. Zato ovaj put Brennan i Sweets stižu na mjesto zločina gdje su ljudske ostatke pronašli u bunaru. No Sweets brzo svima ide na živce ustrajući da sve rade po pravilima kako ne bi iznevjerili Bootha. Kosti žrtve prekrivene su kovanicama iz bunara. Natrag u Jeffersonianu pridružuje im se muškobanjasta i kompetitivna pripravnica Jessica Warren, samouvjerena sportašica koja se vodi osjećajem, a Brennan ometa svojom sklonošću nagađanjem, ali ima znanje kojim ga podupire i dobar instinkt.

9. sezona, 24. epizoda - 30. srpnja

Krvavog Bootha, čiji život visi o niti, voze na operaciju dok izbezumljena Brennan čeka ispred operacijske sale. Dva dana prije, dok Booth pokušava naučiti njemački da bi se pripremio za potencijalni novi posao u Berlinu, stiže anonimni poziv od nekoga tko se želi sastati s njim nasamo i razgovarati o obitelji McNamara i FBI-u. Poziv stiže s požarišta gdje pronalaze tijelo. Najprije se čini da je uzrok požara pušenje u krevetu, ali prerezane žice upućuju na ubojstvo. Netko je želio spriječiti razgovor s Boothom. Žrtvu identificiraju kao Wesleyja Fostera, novinara koji je izgubio sve prije pet godina te otada piše paranoični blog o teorijama zavjere, a umro je prije izbijanja požara.

10. sezona, 1. epizoda - 30. srpnja 

Booth je u zatvoru jer su mu namjestili ubojstvo troje FBI-evih agenata. Sada Brennan, Sweets i ostali članovi tima iz Jeffersoniana moraju otkriti tko iz FBI-a stoji iza zavjere.

10. sezona, 2. - 3. epizoda - 31. srpnja

Tim ispraća na vječni počinak omiljenog im psihologa. No najprije trebaju njegovu pomoć da bi otkrili tko ga je ubio i došli bliže osobi koja stoji iza zavjere.
Uz pomoć mladog pripravnika Rodolfa Fuentesa tim iz Jeffersoniana istražuje ubojstvo kontroverznog konzervativnog radijskog voditelja čiji su ostaci pronađeni u šahtu. Kad tim otkrije čime se bavio u slobodno vrijeme, nailaze na šokantne dokaze koji sužavaju krug osumnjičenih. U međuvremenu specijalni agent James Aubrey očajnički pokušava zadobiti Boothovo povjerenje, a Brennan je nakon nedavnih događaja zabrinuta za Boothovo psihičko stanje.

10. sezona, 4. - 5. epizoda - 1. kolovoza

Tim iz Jeffersoniana uz pomoć specijalnog agenta Jamesa Aubreyja istražuje ubojstvo dizajnera video-igara čije je ostatke donijela rijeka. Kad saznaju koliko je pokojni zaradio tijekom karijere, svi njemu bliski postaju osumnjičeni. Međutim, istraga kreće u novom smjeru kad otkriju da je žrtva igrala svoje igrice s pravim ljudima. U međuvremenu pripravnica Jessica Warren upoznaje tim s obrazovnim zadrugama. Brennan i Booth razgovaraju o Christineinoj budućnosti.
Brennan je glavna predavačica na konvenciji forenzičara. Svi oni žarko žele pomoći kad se na stubištu otkrije tijelo, ali tim iz Jeffersoniana zapanjen je kad Hodgins postane osumnjičeni za ubojstvo.

10. sezona, 6. - 7. epizoda - 2. kolovoza

Tim iz Jeffersoniana istražuje ubojstvo kućne pomoćnice imigrantice čiji su ostaci pronađeni uz cestu. Osumnjičena je žrtvina bivša poslodavka, imućna Sandra Zins, ali kad tim otkrije da je žrtva možda ilegalno ušla u zemlju, uviđaju da je slučaj mnogo veći nego što se činilo. Usred razgovora o braku između Cam i pripravnika Arastooa dolazi do napetosti između Brennan i Cam jer Arastoo kani dati svoju disertaciju Brennan na odobrenje.
Tim istražuje golemi „hedge” fond nakon što osakaćene ljudske ostatke pronađu ispod vrtuljka.

Epizode serije 'Kosti' ne propustite pratiti od svaki dan u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju