Doma TV na male ekrane donosi nagrađivanu kriminalističku seriju 'Kosti' o zločinima koje rješava zanimljiva ekipa iz Instituta Jeffersonian.

1. sezona, epizoda 8 - 10 - 25. studenog

Brennan je suočena s bivšim dečkom nakon što je pozvana da svjedoči u slučaju žene čije je poluraspadnuto tijelo pronađeno u hladnjaku.

Brennan, Booth i ostali prisiljeni su Božić provesti u laboratoriju nakon što je u atomskom skloništu pronađeno tijelo neidentificiranog muškarca.

Brennan i Booth putuju u Los Angeles istražiti ubojstvo prostitutke čije je lice prošlo niz plastičnih operacija; Goodman i Hodgins ulaze u sukob pokušavajući identificirati ostatke kostura iz željeznog doba.

1. sezona, epizoda 11 - 13 - 26. studenog

Brennan i Booth traže nestalog osmogodišnjaka čija je majka ubijena, a otac treba svjedočiti protiv američke tvrtke koja proizvodi neispravne pancirke za rat u Iraku.

Booth i Brennan kreću u potragu za odgovorima nakon što je obožavatelj stripova obučen u superjunaka pronađen mrtav.

Booth i Brennan povezuju dva raspadajuća tijela s uličnom bandom koja djeluje iz salvadorske četvrti... i sa senatorom SAD-a.

1. sezona, epizoda 14 - 16 - 27. studenog

Brennan i Zach istražuju pad zrakoplova State Departmenta koji je prevozio kineske diplomate; nedaleko od mjesta nesreće pronalaze ostatke kostiju osobe koja nije mogla putovati srušenim zrakoplovom.

Brennan postaje meta atentata dok istražuje naoko nepovezana ubojstva šefa mafije i mlade studentice.

Uz pomoć beskućnika, istražitelji pretražuju napušteni sustav tunela ispod vašingtonskih ulica, nadajući se da će razriješiti ubojstvo autorice dokumentarnih filmova.

1. sezona, epizoda 17 - 19 - 28. studenog

Nakon što Angelin dečko nestane u pustinji Santa Fea, Brennan i Booth bacaju se na potragu.

Booth i Brennan istražuju ubojstvo na otoku Assateague gdje se prema legendi nalazi zakopano blago Crnobradog.

Brennan stiže u New Orleans pomoći u identifikaciji tijela žrtava uragana Katrina i ne sluteći da će postati glavna osumnjičena za ubojstvo kojeg se uopće ne sjeća.

1. sezona, epizoda 20 - 22 - 29. studenog

Istražujući izvor karcinoma pluća mlade djevojke, Brennan i Booth dolaze do tvrtke koja prodaje neispravne koštane implantate.

Brennan i Booth istražuju navodni proturatni prosvjed i pougljenjeno truplo ostavljeno na grobu vojnika poginulog u Iraku.

Nakon što se ispostavi da ostaci nepoznate žene pripadaju njezinoj majci, Brennan je prisiljena suočiti se s bolnom istinom o svojim roditeljima... i razlogom njihova nestanka prije 15 godina.

2. sezona, epizoda 1 - 3 - 30. studenog

Brennan i Booth istražuju mjesto iskakanja vlaka s tračnica na kojem se nalaze trupla senatora i poznatog poduzetnika, a čovjek optužen za ubojstvo Brennanine majke bude ubijen u zatvoru.

Ostaci trudnice pronađeni su u zaljevu Delaware. Vjerojatno je riječ o Carlie Richardson, slučaju koji su mediji pomno pratili, a Booth ima problema s neprijateljskim odnosom s majkom svoga sina.

Tinejdžer koji je pobjegao od kuće bude ubijen, a najsumnjivija je njegova cura, koje je pobjegla od udomitelja; Brennan se zbog toga ljuti jer je i ona odrasla s udomiteljima.

2. sezona, epizoda 4 - 6 - 1. prosinca

Brennan i Booth spašavaju tinejdžericu od serijskog ubojice.

Booth i Brennan istražuju ubojstvo muškarca koji je živio dva života, sa ženama i djecom u oba.

Brennan i Booth istražuju eksploziju u hotelu u kojem se održavala konferencija o trgovini drogom.

Popularnu kriminalističku seriju 'Kosti' ne propustite pratiti od ponedjeljka do nedjelje u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju