Doma TV na male ekrane donosi nagrađivanu kriminalističku seriju 'Kosti' o zločinima koje rješava zanimljiva ekipa iz Instituta Jeffersonian.

 1. sezona, epizoda 1 - 3, 22. studenog

Forenzička antropologinja dr. Temperance Brennan i FBI-ev agent Booth udružuju snage u istrazi misterioznog neriješenog ubojstva mlade pripravnice u Senatu. Istraga ih vodi do tri osumnjičena: senatora s kojim je pripravnica imala ljubavnu aferu, mentalno nestabilnog senatorova pisca govora koji je žrtvu svojevremeno uhodio te njezina dečka, ujedno senatorova pomoćnika.

Brennan i Booth istražuju slučaj bliskoistočnog diplomata optuženog za samoubilački napad; daljnja istraga navodi ih na sumnju da je navodni terorist zapravo ubijen i da mu je potom smješteno za taj smrtonosni incident.

Dr. Brennan i FBI-ev agent Booth istražuju misterioznu smrt vješanjem učenika elitne škole; sve ukazuje na samoubojstvo, no njihova pomna istraga vodi ih do dvoje učenika koji bi mogli biti upleteni u slučaj.
 

1. sezona, epizoda 4 - 5, 23. studenog

Nakon pronalaska ljudske ruke u utrobi crnog medvjeda u saveznoj državi Washington, Brennan i Booth odlaze u tamošnji gradić kako bi istražili slučaj koji ih vodi do krvožednog kanibala.

Brennan i Booth udružuju snage kako bi otkrili osobu odgovornu za seksualno zlostavljanje i ubojstvo dječaka pronađenog na polju.
 

 

1. sezona, epizoda 6 - 7, 24. studenog

Booth i Brennan kreću u potragu za odgovorima nakon pronalaska mumificiranog trupla hip-hop DJ-a u zidu noćnoga kluba.

Brennan i Booth istražuju slučaj osuđenika na smrt kojeg neki smatraju nedužnim; uspijevaju iskopati nove dokaze – uključujući dva dodatna ubojstva – koji ih navedu da posumnjaju u razboritost odgode smaknuća koju su pomogli iznuditi.
 

 

Popularnu kriminalističku seriju 'Kosti' ne propustite pratiti od ponedjeljka do nedjelje u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju