Doma TV na male ekrane donosi nagrađivanu kriminalističku seriju 'Kosti' o zločinima koje rješava zanimljiva ekipa iz Instituta Jeffersonian.

2. sezona, epizoda 6 - 7 - 2. prosinca 

Brennan i Booth istražuju eksploziju u hotelu u kojem se održavala konferencija o trgovini drogom.

Brennan i Booth istražuju smrt 10-godišnje zvijezde natjecanja u ljepoti koja je nestala prije šest mjeseci.

2. sezona, epizoda 8 - 9 - 3. prosinca

Kosturi saveznog agenta i neidentificirane žene pronađeni u pustinji u blizini Las Vegasa vode Brennan i Bootha u svijet ilegalnih borbi.

Brennan i Hodgins postaju nove žrtve Grobara, serijskog ubojice koji žrtve zakapa žive i traži otkupninu kako bi ih pustio.

2. sezona, epizoda 10 - 11 - 4. prosinca

Brennan i Booth istražuju smrt studenta kinematografije koji je snimao dokumentarac o legendi o bezglavoj vještici koja opsjeda lokalnu šumu.

Ubojstvo bivšeg FBI-eva agenta razotkriva desetljećima staru urotu u koju je možda upleten Brennanin otac.

2. sezona, epizoda 12 - 13 - 5. prosinca

Kada serijski ubojica Howard Epps pobjegne iz zatvora, svi koji imaju veze s Brennan postaju mete.

Nakon što je Booth poslan na dopust (i terapiju) zbog pucanja u sladoledarski kamion, Brennan s drugim agentom istražuje smrt studentice ubijene tijekom proljetnih praznika koja je završila u aligatorovu želucu.

2. sezona, epizoda 14 - 15 - 6. prosinca

Brennan i njezin tim dobivaju nalog istražiti ubojstvo bogataša koji je redovito donirao Jeffersonianu, a s kojim je Hodgins privatno povezan, dok se Brennanina romansa sa Sullyjem zahuktava.

Život oponaša umjetnost u slučaju triju ubojstava koja se dogode na način opisan u Brennaninu zadnjem romanu, a Sully se ponaša zaštitnički što Brennan smeta i zateže njihov odnos.

2. sezona, epizoda 16 - 20 - 7. prosinca

Booth konstantno prekida Brennanin odmor sa Sullyjem tražeći pomoć u slučaju žene čije je tijelo bez kostiju pronađeno u rijeci, a Sully zamoli Brennan da pobjegne s njime.

Pucanje cjevovoda na povijesnome groblju otkriva kosti koje vode do otkrića nedavnog ubojstva, a stalno prepucavanje dovede Bootha do toga da predloži Brennan da posjeti njegova psihijatra kako bi se vratili na staro.

Kada Bootha tijekom istrage ubojstva otme šef mafije, Brennan pomoć dobiva s neočekivane strane, od svoga oca bjegunca.

Kada se otkrije da ostaci tijela palog s neba upućuju na to da je duže vrijeme provelo u svemiru, Brennanin tim razvija teorije o izvanzemaljcima i vladinu zataškavanju, a Hodgins zaprosi Angelu.

Brennan i Booth istražuju slučaj ubijenog slavnog kuhara čije su kosti pronađene u staroj kamenoj kući… I mogle bi biti radioaktivne.

2. sezona, epizoda 21; 3. sezona, epizoda 1 - 8. prosinca

Brennan i Booth istražuju smrt djevojke s rijetkom bolesti; pojavljuje se Brennanin otac donijevši obiteljske suvenire i poruku od njezine majke, a Hodgins i Angela kreću prema oltaru, ali nešto bi im se moglo ispriječiti.

Brennan i Booth otkriju lubanju s tragovima ljudskih zuba koja ih odvede do tajnoga kanibalističkog društva, a svi se pokušavaju aklimatizirati na novu radnu dinamiku bez Zacka.

Popularnu kriminalističku seriju 'Kosti' ne propustite pratiti od ponedjeljka do nedjelje u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju