Ideja savršenog života ubrzo se pretvara u nešto sasvim suprotno kada Booth tajanstveno nestane, a Brennan je prisiljena uključiti se u forenzičku analizu ostataka.

10. sezona, epizoda 19 - 17. veljače

Arastooa otima iranski parlamentarac kako bi mu pomogao riješiti slučaj ubojstva, pa Booth i Cam kreću na Bliski istok razotkriti ubojicu prije nego što bude prekasno. U međuvremenu, Brennan je zabrinuta zbog Boothove sklonosti kocki, pa moli Aubreyja da zaštiti nju i Christine od muževa kladioničara.

10. sezona, epizoda 20 - 18. veljače

Tijelo sakupljačice posuda za kekse pronađeno je kraj rijeke, a ubojica bi mogao biti drugi obožavatelj posuda. U međuvremenu Booth pokušava prihvatiti Brennaninu odluku da se iseli iz zajedničkog doma zbog njegove ovisnosti o kocki.

10. sezona, epizoda 21 - 19. veljače

Ostaci bivšeg zatvorenika i motorista koji je postao instruktor joge pronađeni su nakon šumskog požara, pa istražitelji moraju uroniti u oba svijeta kako bi pronašli ubojicu. Booth nastavlja borbu protiv ovisnosti o kocki.

10. sezona, epizoda 22 - 20. veljače

Dok tim istražuje ubojstvo, dokazi s mjesta zločina podsjete ih na starog neprijatelja. Angela je zabrinuta zbog svoje i Hodginsove odluke, a Booth i Brennan razmišljaju o životu bez Jeffersoniana.

11. sezona, epizoda 1 - 21. veljače

Booth, Brennan, njihova kći Christine i nova beba tobože vode život iz snova, daleko od života ispunjenog ubojstvima, koji su ostavili za sobom. Booth radi kao instruktor slobodnjak za FBI, pa si sam organizira vrijeme i može vidjeti djecu kad god poželi, a jednoga jutra odlazi na sat obuke. U međuvremenu, Cam nikako da nađe zamjenu za Brennan kao glavnu forenzičnu antropologinju; Arastoo uskače, a Hodgins i Angela nagovaraju je da ga zaposli na puno vrijeme.  

Epizode napete kriminalističke serije 'Kosti' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju