Dr. Temperance Brennan stručna je forenzička antropologinja koja radi u Institutu Jeffersonian i u slobodno vrijeme piše romane. Policija je zove kao savjetnicu u slučajevima ubojstva kad standardne metode identifikacije tijela ne pomažu – kad su ostaci tijela razgrađeni, spaljeni ili uništeni do neprepoznatljivosti.

6. sezona, epizoda 6 - 7 - 13. svibnja

Ljudski ostaci izrone iz 150 godina starog broda koji je prevozio robove, „Amalia Rose“, što vodi do otkrića povezanog s nedavnim ubojstvom. Booth i Brennan odlaze na nešto drukčiji brod gdje saznaju da je žrtva viđena neposredno prije smrti. Sweets pokušava održati opuštenu vezu s Daisy, a Cam otkriva iznenađujuću i emocionalnu povezanost s brodom „Amalia Rose“.

Ljudski su ostaci otkriveni u najvećoj čokoladi na svijetu koju proizvodi ekscentrični proizvođač. U međuvremenu Cam se bori sa kćerinom odlukom da pohađa sveučilište koje ne zadovoljava njezine visoke standarde, a Hodgins zamoli Angelu da organizira tulum na kojem će objaviti i ne tako tajnu trudnoću.
 

6. sezona, epizoda 8 - 14. svibnja

Ljudsko tijelo s prostrijelnim ranama doslovce se stopilo s kontrolnom pločom pougljenjenog kamiona, ali tim otkriva da ga nisu ubili ni požar ni metak. Žrtvina je žena nastavnica u mjesnoj srednjoj školi i saznaje se za vezu učenika i nastavnice. U međuvremenu Sweets pokušava ne pomoći Daisy da prođe psihološko testiranje, a Hannah pokušava probiti led s Boothovim sinom Parkerom.

6. sezona, epizoda 9 - 15. svibnja

Brennan stječe uvid u vlastiti život kad tijelo izvrsne i ambiciozne kirurginje, čiji je život vrlo sličan njezinu, pronađu u opasnoj četvrti s višestrukim prijelomima lubanje i bez tragova koji bi otkrivali što je ondje radila. Uz potporu novoga prijatelja, zaštitara u Jeffersonianu Mice Leggata, Brennan dolazi do otkrića o sebi i spoznaje da katkad treba riskirati.

6. sezona, epizoda 10 - 16. svibnja

Neidentificirano tijelo otkriju u tuš-kabini stana koji pripada mladoj članici visokog društva. Rekonstrukcija kostura i dokazi u odvodu otkrivaju da je riječ o mladoj Kineskinji koja je radila za distributerku lažnih torbica i očajnički se željela uklopiti u moderno, ekskluzivno društvo. U međuvremenu Angela i Hodgins razgovaraju gdje će stanovati i podizati obitelj, a Booth otkriva Hanni što Brennan osjećaja prema njemu.

6. sezona, epizoda 11 - 17. svibnja

Kad osuđenica na smrt Heather Taffet, poznata i kao Kopačica Grobova, dolazi na sud posljednji put, netko je ustrijeli. Tim iz Jeffersoniana određuje točnu lokaciju snajperista te sumnja pada na Brennanina oca Maxa, a čak je i Booth mogući osumnjičeni. U međuvremenu Sweets pokušava djelovati hrabro, iako je jedva izbjegao smrt samo trenutak nakon jezivog susreta s Kopačicom Grobova.

Epizode serije 'Kosti' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju