Ideja savršenog života ubrzo se pretvara u nešto sasvim suprotno kada Booth tajanstveno nestane, a Brennan je prisiljena uključiti se u forenzičku analizu ostataka.

10. sezona, epizoda 14 - 10. veljače

Smrt zvijezde minigolfa otkiva da je riječ o vrlo kompetitivnom sportu. U međuvremenu Brennan se boji da je njezin otac opet ogrezao u kriminal, a Wendell moli Hodginsa da mu pomogne popraviti predmet koji je njegova djevojka dobila u nasljedstvo.

10. sezona, epizoda 15 - 11. veljače 

U industrijskoj rezalici nađeni su ostaci okorjelog kockara. Boothova ovisnost izlazi na vidjelo kad s Brennan istražuje svijet ilegalnog pokera. U međuvremenu Hodgins izumljuje laboratorijski proizvod.

10. sezona, epizoda 16 - 12. veljače

Tim istražuje smrt poznatog kuhara čije je tijelo pronađeno u mjesnome parku.

10. sezona, epizoda 17 - 13. veljače

Ostaci učenice privatne srednje škole pronađeni su u jarku, a čini se da je prije smrti zlostavljana. Međutim, Brennan nije uvjerena da je riječ o ubojstvu kad otkrije sličnosti između svoga i žrtvina tinejdžerskog života.

10. sezona, epizoda 18 - 14. veljače

U samo 48 sati prije izvršenja smrtne kazne serijskom ubojici Alexu Rockwellu, kojega su Brennan i Booth pomogli osuditi, tim iz Jeffersoniana mora potvrditi Brennaninu novu sumnju da Rockwell možda nije odgovoran za te zločine.

Epizode napete kriminalističke serije 'Kosti' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju