Treća sezona serije Kontejnerski ratovi prepuna je novih pustolovina

Dokumentarna reality serija 'Kontejnerski ratovi' gledateljima donosi jednu od najvećih dražbi na svijetu u kojoj se ponuđači bore za goleme brodske kontejnere iz cijeloga svijeta. Na kocki je velik ulog. Ovo je ekstremna skladišna dražba na kojoj se možete obogatiti ili izgubiti sve natječući se s iskusnim suparničkim ponuđačima.

 U trećoj sezoni dinamične reality serije ponuđači se vraćaju, a konkurencija je žešća nego ikad! Neki će baciti oko na kontejner iz Meksika, a neki će se boriti za kontejner kineske robe iako bi im se to moglo obiti o glavu. Dražba će se pretvoriti u cirkus kad četiri kontejnera s robom za Olimpijske igre u Rusiji ne stignu na brod, a nova ekipa ponuđača unijet će nemir u nadmetanje. Kupci će se neumorno boriti za titulu kralja i raspametiti se zbog kontejnera punog biciklističke opreme, a tijekom sezone susrest će se s brojnim tajanstvenim kontejnerima koji im mogu promijeniti živote – nabolje ili nagore.

Je li moguće u svega par minuta procijeniti vrijednost sadržaja zatvorenog brodskog kontejnera? Mogu li i najiskusniji pogriješiti? Tko će se do kraja sezone pokazati kao kralj svih ponuđača?



 Epizode treće sezone Kontejnerskih ratova ne propustite od ponedjeljka do petka na Domi TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju