Ana kuha svježe, zdravo i od sezonskih namjernica, a jela koja sprema uz malo truda mogu pripremiti svi.

Epizoda 3. - 13. svibnja

Kod Ane će se na stolu naći salata od hobotnice s pečenim cherry rajčicama, maslinama i rikulom. No, to će njenim gostima samo otvoriti apetit jer nakon toga popularna kuharica će na stol staviti odlične rezance sa crvenim radičem i dagnjama te pečeni list s korom od krumpira sa zelenom salsom. Kako će sve to Ana pripremiti te kako će gosti komentirati Anino kulinarsko umijeće? Gledatelji popularnog kulinarskog showa imat će priliku od Ane naučiti i kako pripremiti ukusnu skutu s narančama u karamelu od anisa i aceta balsamica.

Epizoda 4. - 14. svibnja

U četvrtoj epizodi Ana Ugarković priređuje kućnu zabavu za prijatelje. Na meniju je finger food, a specijalitet večeri su pileća krilca marinirana u soku od naranče. Gosti će uživati i u salati od kozica u košaricama od kruha, raguu od vrganja, te uštipcima sa cimetom. Rene Bakalović će za to vrijeme na zagrebačkom Dolcu napraviti anketu o tome što je finger food uopće. Prolaznici će dati zanimljive odgovore.

Epizoda 5. - 15. svibnja

U novom nastavku ‘Kod Ane’ tema kulinarskog showa je pečeno pile na Anin način. Pripremit će i krostine s pilećim jetricama, te gratinirane krumpire, a za desert će poslužiti štrudl od estragona. Za to vrijeme Rene Bakalović odlazi u Zagorje u posjet svom prijatelju, velikom uzgajatelju peradi.

Epizoda 6. - 16. svibnja

Ana je odlučila svojim izdavačima iz Profila, Ivici Pretenjači i Romanu Simiću, prirediti janjetinu prema receptu koji je objavila u knjizi. Rene će u današnjem kulinarskom showu opet otkriti neke nove tajne. Na koje se sve načine u našim krajevima priređuje janjetina? Odgovor donosi šesti nastavak gastro magazina 'Kod Ane'.

Epizoda 7. - 17. svibnja

Inspirirana filmom 'Kad je Harry sreo Sally' u kojem Meg Ryan prilikom naručivanja Chef’s salad svojom zahtjevnošću doslovno izluđuje konobaricu, Ana danas također priprema fantastičnu salatu. Osim salate od endivije, pržene šunke i krušaka svog ovotjednog gosta, redatelja Dalibora Matanića kuharica i domaćica Ana počastit će i špagetima s mesnim okruglicama. Za špagete se Ana inspirirala filmom Martina Scorsesea 'Goodfellas'.
U filmu 'Bilo jednom u Americi' Sergia Leonea, mladi Dominic dolazi kod Peggy sa Charlotte Russe, kolačem koji ona zahtjeva za ljubakanje s lokalnim dječacima. Dok je čeka ispred njenih vrata ni sam nemože odoljeti primamljivoj slastici... Za desert, Dalibor i Rene kušat će Anin Charlotte Russe.

Emisiju 'Kod Ane' gledajte od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju