Doma TV donosi napetu priču o uspjehu, ljubavi i novcu, u gradu u kojem su bogatstvo i moć jedini pokazatelji uspjeha, a ljudskost ne pronalazi mjesto u utrci obitelj je samo krinka za vanjski svijet, u stvarnosti je ništa doli proračunati poslovni dogovor.

Epizoda 1 - 16. rujna

Tih je dana i liječnica Naz u Italiji na simpoziju kao predavač o dječjim bolestima. Slučajno, upravo Naz intervenira kad Ajhanu pozli u jednom restoranu. Zbog tih događaja ona propusti let i mora prihvatiti Alijev poziv da se vrati njegovim privatnim zrakoplovom. Nazin muž Umut pak, s partnerom Gendžom, radi na dizajnu automobila u svojoj radionici što je njegov životni san. Gendžo i Umut bave se restauracijom automobila i sklope dogovor s prevarantom Kenanom. Imaju puno dugova zbog kojih bi mogli propasti. Naz i Umut imaju problema u braku zbog posla i svojih obitelji, posebice njezine majke koja stalno prigovara zbog svega. Nije sretna što se njezina kćer udala za automehaničara i što je zatrudnjela za vrijeme fakulteta. Didem, koja je davno provela noć s Alijem Nedžatom, dovodi svog sina Kana na kontrolu u bolnicu gdje radi Naz. Nakon pretraga, liječnici utvrde da ona boluje od smrtonosne bolesti. Didem mora nekomu povjeriti svog sina za vrijeme terapije. Najprije ide svom ocu Hasanu koji je se odrekao jer je rodila izvanbračno dijete. Hasan ne pristaje pomoći Didem. Odlazi i Ali Nedžatu, ali i on je odbija i ne želi imati posla sa svojim djetetom. Nakon toga odlazi u banku i diže sav novac s računa kako bi usrećila Kana u zadnjim danima prije početka terapije. U međuvremenu, Ali Nedžat je u svađi sa svojim ocem koji se protivi pokretanju proizvodnje automobila.

Epizoda 2 - 17. rujna

Nakon što je Didem pucala u sebe, u rođendansku salu dolazi hitna pomoć i policija. Kan ne zna što se dogodilo, budi se u Ali Nedžatovu automobilu. Kad Ali Nedžatov vozač i Naz vide Kana kako ulazi u salu, odmah ga udalje. Svi sa zabave moraju u policijsku postaju zbog davanja izjave. Fejzini živci, koji su već bili jako slabi, na rubu su sloma nakon što se Didem ubila pred njezinim očima. Pedagog želi Kana predati njegovu djedu Hasanu. Ali Nedžat noć provede u postaji. Odluči da će zatražiti test očinstva. Financijski direktor holdinga Oguz noću dođe u tvrtku i uzme kopiju sigurnosne snimke na kojoj Didem pokušava uvjeriti Alija Nedžata da mu je Kan sin. Umut sanja o ostvarenju svojih nacrta nakon što je čuo da će Karas holding ući u proizvodnju automobila. Smatra da mu Kenan više nije potreban. Međutim, Gendžo je uzeo predujam od Kenana da pokrije dugove i vrlo brzo morat će mu predati radionicu. Ali Nedžat je zadužio Oguza da se pobrine za Didem kad mu je godinama prije rekla da je trudna. Zato zove Oguza čim je izašao iz policijske postaje i poziva ga na red. Na Hasanovu molbu, Naz odlazi posjetiti Kana.

Epizoda 3 - 18. rujna

Nakon što su pogledali Didemin video, Ali Nedžat, Hasan i Naz potreseni su. Kan još ne zna što se dogodilo s njegovom majkom i moraju mu to reći na najprikladniji način. Svi zajedno odlaze na Dıdemin grob. Naz kaže Kanu da mu je majka umrla. Nakon toga, Ali Nedžat i Kan odlaze dati krv za test očinstva. Ali Nedžatov asistent Mert punom parom radi na pripremi radionice za proizvodnju automobila. Snimke koje je Oguz uzeo iz tvrtke osvanu u medijima. Fejza kaže ocu da želi igrati aktivnu ulogu u tvrtki. To zabrinjava Tarika. Razgovara s odvjetnikom da Fejzi oduzmu njezine udjele u tvrtki. Jedni je način da dokažu da Fejza nije uračunljiva. Ali Nedžat odlazi iz tvrtke bez ičijeg znanja i odlazi na Barišov grob. Ondje sretne Fejzu i ispriča joj se zbog svega. Umut i Naz posvađaju se oko Ali Nedžatovih snimki koje su osvanule u medijima. Umut se naljuti jer ona brani Alija Nedžata i ode. U baru upozna Sinem i završi s njom. Ali Nedžat odlazi Hasanu i kaže mu da želi uzeti Kana bez obzira na to je li on njegov sin ili nije. Ali Nedžat kaže Ibrahimu da prati Hasana.

Epizoda 4 - 19. rujna

Mert nađe Umuta, ključnu osobu za proizvodnju automobila, ali to ne govori Aliju Nedžatu. Vozilo hitne pomoći dolazi u rezidenciju i silom odvedu Fejzu. Hasan odluči oteti Kana i odvesti ga na selo, ali izgubi ga na kolodvoru. Ali Nedžat došao je u bolnicu da izvuče Fejzu, ali odlazi čim vijesti dođu do njega. Ali Nedžat objavljuje rezultate testa očinstva. Dok Umut radi na maketi, u radionicu dođe Kenan i naljuti se kad vidi da posao koji je naručio ne napreduje. Umut udari Kenana glavom. Umutova sestra Gokče počinje se zbližavati s Emreom kojeg je nedavno upoznala. Tarik poludi kad sazna da su Fejzu pustili iz bolnice bez njegova znanja. Dok su Umut i Naz na pomirbenoj večeri u Ajhanovu restoranu, Sinem, s kojom je proveo noć, počne uznemiravati Umuta telefonskim pozivima. Sljedeći dan Mert provede Umuta radionicom koju su postavili on i Ali Nedžat. Fejza ima okršaj sa svojim ocem Tarikom kad se vrati u rezidenciju. Unatoč svemu, čvrsto je odlučila da želi imati pravo glasa u tvrtki.

Epizoda 5 - 20. rujna

Zbog Umutove i Kenanove svađe u radionici zapuca oružje. Gendžo je slučajno ranjen i završi na operaciji. Svi se okupe u bolnici. Naz pritisne Umuta da joj kaže razlog Gendžova ranjavanja i sazna za dug. Kan se dosađuje u tvrtki i gladan je pa ga Ali Nedžatov prijatelj Ajhan odvede u restoran. Sinem dolazi u radionicu i uznemiri Umuta. Kan se usred noći probudi u rezidenciji i upadne u bazen. Fejza ga pronađe i čini se kao da je neodlučna hoće li ga spasiti ili ne.

Seriju "Kazna" ne propustite gledati od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

Epizoda 5 - 20. rujna

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju