Mnogi bi na tome pozavidjeli Kapetanici Marvel

Priča Kapetanice Marvel prati razvoj Carol Danvers (Brie Larson) u jednu od najmoćnijih heroina Marvelovog filmskog svijeta u trenutku kad se Zemlja nalazi usred galaktičkog rata između dvije rase vanzemaljaca.

Smještena u 1990-ima Kapetanica Marvel potpuno je nova avantura koja nam otkriva prethodno neviđeni dio prošlosti Marvelovog filmskog svijeta.

Stan Lee, kreator Marvelovih junaka, poznat je po čestim cameo ulogama u svojim filmovima, stoga ni ovaj nije iznimka. Pojavljuje se nakon prvih 30 minuta držeći u rukama skript filma Štakori iz trgovačkog centra (Mallrats, 1995.) redatelja Kevina Smitha, u kojemu je, dakako, "glumio" sebe. Čini se kao da se priprema za tu nekadašnju ulogu iznova ponavljajući dio svog teksta – Trust me, true believer.

No u tome ne bi bilo ničega neobičnog kada bi Lee tu rečenicu izravno izgovarao. Naime, cameo je snimljen tek nekoliko mjeseci prije no što je preminuo, kada se njegovo zdravstveno stanje već bilo počelo pogoršavati, te mu je i glas bio slabiji, manje entuzijastičan. Stoga su producenti odlučili upotrijebiti neiskorištene audiozapise iz spomenutog Smithova filma. Kako izgleda finalna scena pogledajte u videu:

S obzirom na to da je Lee preminuo za vrijeme montiranja filma, njemu u čast Marvel Studios emitirao je posebno uređen logotip na početku filma.

Napete avanture "Kapetanice Marvel" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju