Jedan od Hanksovih najupečatljivijih uloga

Tom Hanks predstavlja jednog od najuspješnijih i najomiljenijih glumaca današnjice. 

Jedna od zanimljivosti o Tomu Hanksu je da je svoju prvu ulogu na televiziji dobio u seriji "Bosom Buddies" iz 1980. godine, u kojoj je glumio jednog od dvojice prijatelja koji su se prerušili u žene kako bi se uselili u ženski stan. Iako je serija imala kratki vijek trajanja, to nije spriječilo Hanksa da nastavi graditi svoju karijeru u Hollywoodu.

Tijekom svoje dugogodišnje karijere, Hanks je glumio u brojnim filmovima koji su postali klasici, uključujući "Forrest Gump", "Philadelphia", "Saving Private Ryan" i "Cast Away". Njegove uloge u ovim filmovima osigurale su mu brojne nagrade, uključujući dvije nagrade Oscar za najboljeg glumca za uloge u filmovima "Philadelphia" i "Forrest Gump".

Jedan od Hanksovih najupečatljivijih nastupa u posljednje vrijeme bio je u filmu "Captain Phillips" iz 2013. godine, u kojem je glumio stvarnog kapetana Richarda Phillipsa kojeg su oteli somalski gusari. Hanks je još jednom pokazao svoj talent za utjelovljenje različitih likova.
U svakom slučaju, Tom Hanks je jedan od najcjenjenijih glumaca na svijetu i nastavlja oduševljavati publiku svojim izvedbama. Od svojih ranih dana kao glumac na televiziji do svog kritički hvaljenog nastupa u filmu "Captain Phillips", Hanks je ostavio neizbrisiv trag u svijetu filma.

 

Film "Kapetan Phillps" ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju