Urnebesna serija nagrađena Emmyjem

Doma TV donosi četvrtu sezonu Emmyjem nagrađene humoristične serije "Cure bez love". Ovaj klasični sitcom obogaćen je novim, suvremenim i mladenačkim elementima, a dvije glavne protagonistice svakom epizodom iznova dokazuju da život može biti zabavan čak i kad nemaš love!

Max (Kat Dennings) i Caroline (Beth Behrs) doživjet će kojekakve dogodovštine – od snimanja reality showa o Kardashianima na njihovu štandu do pravne bitke sa srednjoškolkama, dok će se za to vrijeme u njihovoj "obitelji" pripremati i jedno vjenčanje!

"Cure bez love" urnebesna je serija nagrađena Emmyjem o neočekivanom prijateljstvu dviju mladih konobarica u zalogajnici u trendi Brooklynu. Iako dolaze iz različitih svjetova, djevojke zbližava zajednički san o otvaranju prodavaonice kolačića. Jedina zapreka jest – baš i nemaju love za ostvarivanje tog sna.

Sarkastična, snalažljiva Max Black upoznaje profinjenu, obrazovanu Caroline Channing kada bivša mlada bogatašica Caroline izgubi sav novac zbog očeva skandala na Wall Streetu pa se nevoljko mora iskušati kao konobarica. Max isprva smatra da je Caroline povlaštena bogatašica, no iznenadi se kad otkrije da njezin stil nije ujedno i njezin najzanimljiviji dio. Kad Caroline pak otkrije da Max peče nevjerojatne koačiće, uviđa da bi se na tome moglo temeljiti njihovo buduće bogatstvo te počinju štedjeti za pokretanje posla.

Okružene svojom ekscentričnom ''obitelji'' iz zalogajnice – kuharom Olegom (Jonathan Kite), blagajnikom Earlom (Garrett Morris), vlasnikom zalogajnice Hanom (Matthew Moy) te urnebesnom susjedom Sophie (Jennifer Coolidge) – Max i Caroline približavaju se svom cilju. Njih dvije sad prodaju Maxine domaće kolačiće iz prostorije koju su našle skrivenu u zalogajnici. Budući da gleda prema ulici, imaju savršeno mjesto za štand s kolačićima!

Na početku četvrte sezone humoristične serije djevojke će biti oduševljene kada dobiju ponudu da se na njihovu štandu snima reality show o Kardashianima! Max i Caroline također će biti uhićene prilikom pokušaja da dođu do prstenja koje je jedna od njih ostavila kod dečka s kojim je provela noć. Za to vrijeme traju pripreme za Sophieno vjenčanje. U ovoj sezoni gostujuće zvijezde uključuju Kim Kardashian, Jesseja Metcalfea i mnoge druge.

 

 

 

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju