Dodjela 67. nagrada Emmy ostat će zapamćena po trenutku kada je Viola Davis osvojila nagradu za najbolju glavnu glumicu, što je prvi put da je ta nagrada otišla u ruke afro-amerikanki.

  Viola je osvojila Emmy za ulogu u TV seriji How to Get Away with Murder, a u svom govoru odlučila je naglasiti s kakvim se problemima u televizijskoj industriji susreću Afroamerikanke.

U trećoj sezoni studenti profesorice Keating nastoje se dokazati kao ozbiljni odvjetnici, svaki od njih dokazujući da je upravo njihov slučaj vrijedan zastupanja. No, Annaliseina pozicija na Sveučilištu na klimavim je nogama nakon što se na kampusu pojave misteriozni letci i plakati s optužbama da protiv nje. U međuvremenu, njezin pomoćnik Frank nestaje, a Nate i Annalise ga pokušavaju pronaći. Baš kad pomisle da ne može gore, misteriozna vatra izbija u kući profesorice Keating, otkrivajući još jedan leš i naizgled novo ubojstvo, a Annalise i njezini studenti iznova će se suočiti s problemima i tajnama koje ih sustižu iz prošlosti.

Seriju Kako se izvući s ubojstvom pratite u noćnom terminu na Doma TV-u

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju