Max i Caroline neće odustati od borbe za svoj desertni bar!

"Cure bez love" humoristična je serija nagrađena Emmyjem o neočekivanom prijateljstvu dviju mladih konobarica u zalogajnici u Brooklynu. Max Block (Kat Dennings) i Caroline Channing (Beth Behrs) djevojke su iz različitih društvenih staleža koje su naizgled različite kao nebo i zemlja, ali ipak žive zajedno.

Uz Max i Caroline tu su još živopisni Oleg (Jonathan Kite), kuhar i najveći ženskar na svijetu, Earl (Garrett Morris), 75-godišnji blagajnik uvijek pun svojih specifičnih mudrosti, Han (Matthew Moy), vlasnik zalogajnice koji želi svima udovoljiti i Sophie (Jennifer Coolidge), karikaturalna susjeda koja živi kat iznad djevojaka.

Iako dolaze iz različitih svjetova, obje djevojke imaju istu želju: otvoriti prodavaonicu kolačića. Jedino što ih u tome sprječava jest lova. Kada shvate da bi pečenjem kolačića mogle postati bogate, počinju štedjeti za pokretanje posla. Njih dvije sad prodaju Maxine domaće kolačiće iz prostorije koju su našle skrivenu u zalogajnici.

U petoj sezoni vidjet ćemo kako će se djevojke snaći s novim neočekivanim događajima koji ih očekuju – primjerice, s prosvjedom nakon što grad odluči srušiti zalogajnicu i šalter za kolače, ljubomorom kada Max obnovi staro prijateljstvo te potragom za većim prostorom za svoj desertni bar, a svemu neće nedostajati urnebesnih situacija koje već godinama zabavljaju gledatelje pred malim ekranima.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju