Ovo morate pogledati!

Ovaj poznati glumac rođen je u Chicagu u kojem je i odrastao s majkom. Ford je završio filozofiju i engleski jezik na Sveušilištu u Wisconsinu. Prije nego li se Harisson Ford ‘bacio’ u glumačke vode bio je stolar, kasnije mu je to postao samo hobi.  

Poznato je da je u 80-ima i 90-ima Ford bio jedan od najpoželjnijih muškaraca, to je prepoznao i People magazine koji ga je 1998. godine imenovao najzgodnijim muškarcem na svijetu. Ovaj holivudski velikan poznat je po mnogim ulogama pa tako i po ulozi u filmovima Star Warsa za koje nikada nije potpisao niti jedan ugovor. Pogledajte kako su Harrison Ford i Jimmy Fallon proslavili Star Wars dan!

 

 

Sjajnog Harrisona Forda ne propustite pogledati u serijalu o Indiana Jonesu na Doma TV-u! Tijekom Hladnoga rata sovjetski agenti motre profesora Jonesa (Harrison Ford) kad mu mladi čovjek donese kodiranu poruku od ostarjelog i poludjelog kolege Henryja Oxleyja (John Hurt).

Vođeni sjajnom Irinom Spalko (Cate Blanchett), Sovjeti prate Jonesa i mladića Mutta (Shia LaBeouf) u Peru. Uz pomoć Oxleyjeve poruke pronalaze legendarnu lubanju napravljenu od jednoga komada kvarca.

Film "Indiana Jones i Kraljevstvo kristalne lubanje" ne propustite pogledati ove nedjelje na Doma TV-u.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju