Doma TV na male ekrane donosi napete epizode serije 'S.W.A.T.' koja slijedi narednika specijalnih jedinica S.W.A.T. koji je rastrgan između odanosti ulici i dužnosti prema svojim kolegama kada dobiva zadatak da organizira posebno obučenu jedinicu za rješavanje zločina na ulicama Los Angelesa.

U središtu nove hit serije je priča narednik Daniel Hondo Harrelson, rođen u Los Angelesu i bivši marinac, koji će voditi novu jedinicu za specijalno oružje i taktiku: tim S.W.A.T. Rođen i odrastao u Los Angelesu, Hondo je odan svojim kolegama policajcima, ali i stanovnicima kojima oni služe.

Upravo zbog toga posebno je pogodan da vodi tim i da služi kao poveznica policije i mjesne zajednice. Zvijezda serije ‘S.W.A.T’, inspirirane istoimenim igranim filmom, je Shemar Moore, narednik specijalnih jedinica rođen i odrastao u Los Angelesu koji je dobio zadatak da vodi jedinicu za specijalne slučajeve (terorizam, otmice, talačke krize) u Los Angelesu.

Rastrzan između odanosti ulicama na kojima je odrastao i svojoj braći u plavim odorama, bivši marinac Daniel Hondo Harrelson ima sve adute da bude izvrstan vođa i poveznica koja spaja ta dva svijeta. U Hondovoj su elitnoj jedinici još i David Deacon Kay kojemu je tim uvijek na prvome mjestu, unatoč tomu što se osjeća „preskočenim“ kad se određivao vođa tima; Jim Street, drzak, ali i perspektivan novi član grupe; Christina Alonso, vješta policajka i trenerica pasa u timu.

Dominique Luca izvrstan je vozač koji ih svojom vještinom često izvlači iz opasnih situacija. Nadređena jedinici je Jessica Cortez, kapetanica u gradskoj policiji Los Angelesa koja svoj posao cijeni više od svega, pa i neslužbene veze s Hondom. Hondova ekipa ima jake suparnike u mjesnoj jedinici koju vodi agresivni i samovoljni Jeff Mumford.

S Hondom na čelu hrabri muškarci i žene često riskiraju živote da bi zaštitili zajednicu i spasili ugrožene ljude. Odazivajući se pozivu za pojačanje kolega koji su se našli u paljbi kad su naišli na isporuku oružja u južnom Los Angelesu, vođa SWAT-a narednik Buck Spivey slučajno rani tinejdžera u Prolazu Raymonta Harrisa. Da bi smirili bijes crne zajednice na čelo SWAT-tima postavljaju Daniela Honda Harrelsona umjesto njegova dugogodišnjeg kolege Deacona Kaya.

To unapređenje otežava Hondu vezu s njegovom šeficom kapetanicom gradske policije Jessicom Cortez, a i Hondo mora u posao uvesti i mladog i drskog policajca Jima Streeta. Shemar Moore, nagradama ovjenčan glumac, maneken i filantrop, publici je najbolje poznat po ulozi Dereka Morgana u 11 sezona popularne TV-serije Zločinački umovi.

U prvoj epizodi napete serije vidjet ćemo kako vođa S.W.A.T. tima Buck Spivey u unakrsnoj vatri slučajno rani tinejdžera koji se našao u blizini. Da bi smirili bijes lokalne crne zajednice, na čelo tima postavljaju Daniela Honda Harrelsona koji je rođen u tom dijelu grada i koji je tim promaknućem preskočio dugogodišnjeg kolegu Deacona Kaya. Štoviše, to promaknuće Hondu otežava vezu s kapetanicom gradske policije Jessicom Cortez, a Hondo mora u tim uvesti i Buckovu zamjenu, mladog i drskog Jima Streeta.

Hit seriju 'S.W.A.T.' ne propustite pratiti od srijede na Doma TV-u!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju