Neka se vaši klinci zabave uz popularne crtane junake

Svakog jutra na Domi TV djecu uveseljavaju crtane serije ‘Zekoslav mrkva’, ‘Looney Tunes’, ‘Tom i Jerry Show’ i ‘Popaj i sin’.

Popaj i sin
Za najmlađe gledatelje donosimo drugu sezonu klasične animirane serije o jednom od najpoznatijih crtanih likova svih vremena –Popaju. Uz ostale, dobro poznate likove – Olivu, Kiću, Peru Žderu i Badžu – Popaj će nas svakoga dana nasmijavati svojim morskim dogodovštinama!

Popaj i Oliva napokon su se vjenčali i sada imaju sina po imenu Junior. Njih troje žive u otrcanoj kućici na plaži u primorskom gradiću zvanom Sweethaven. Popaj vodi fitness-centar, a Oliva je instruktorica aerobika. Junior je pak isti kao njegov otac – naslijedio je očevu sposobnost dobivanja nadljudske snage nakon što pojede malo špinata. Međutim, Junior mrzi okus špinata, što pomalo razočarava Popaja.

Zekoslav Mrkva
'Zekoslav Mrkva' serijal je nadahnutih priča ispunjenih smijehom, klasičnim podvalama i nerijetko sarkastičnim pošalicama koje mudri Zekoslav Mrkva smišlja za svoje prijatelje i neprijatelje. Grickajući svoju mrkvicu, on dolazi do ideja kojima ostale likove iz svijeta Looney Tunesa redovito dovodi do ludila. Crtani filmovi 'Zekoslav Mrkva' ne bi bili toliko zanimljivi da se u svakoj epizodi ne upletu simpatični likovi s vlastitim prepoznatljivim manama i vrlinama, kao što su patak Dodo, Tasmanijska neman ili nespretni lovac Milivoj. Zekoslava i ostatak ekipe pratit ćemo u različitim ludorijama i zabavnim radnjama koje nerijetko završe potpuno neočekivano. Uz njih ni malim, ali ni velikim gledateljima nikako ne može biti dosadno

Tom i Jerry Show
Legendarni Tom i Jerry vraćaju se u novome izdanju klasične animirane serije uz koju su mnoge generacije provele svoje djetinjstvo, ali i mnoge trenutke nakon djetinjstva. Zašto? Jer jednostavno nije moguće zasititi se vječnih potjera i duhovitih smicalica koje Tom i Jerry priređuju jedno drugome, a koje su ih uvrstile među najomiljenije animirane likove svih vremena! U svakoj epizodi vidjet ćemo što će Tom i Jerry smisliti kako bi se međusobno uvalili u nove nevolje u već svima poznatim dvorištima njihova predgrađa, ali nerijetko i u okruženju ispunjenom fantazijom i čarolijom, kao što su vještičja koliba ili laboratorij ludog znanstvenika. Mogućnosti su naprosto beskrajne, a zabava je zagarantirana!

Looney Tunes
Novi ´Looney Tunes Show´ produkcijske kuće Warner Bros. uprizoruje već svima dobro poznate crtane likove poput Zekoslava Mrkve, Patka Doda, Ptice Trkačice, Sylvestera i Tweetyja, ali i neke potpuno nove! Zekoslav i Dodo se nisu promijenili, ali njihov stil života jest.

Zekoslav je i dalje drzak, prepreden i sarkastičan, a Dodo je narcisoidan i paranoičan. Legendarni rivali u novim su epizodama najbolji prijatelji i sustanari. ´Looney Tunes Show´ donosi i nove avanture Ptice Trkačice i Mirka S. Zlikovskog, kojota kojem je životna opsesija uhvatiti brzu Trkačicu.

Omogućite svojim najmlađima gledanje najboljih crtanih serija svakog dana!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju