Gledajte je u filmu "Odbjegla nevjesta" na Doma TV-u.

U stvarnom životu, Julia Roberts otkazala je vlastito vjenčanje s Kieferom Sutherlandom samo nekoliko dana prije ceremonije 1991. godine.

Roberts i Sutherland zaljubili su se na setu filma „Tanka linija smrti“ iz 1990-te. Iako je njihova veza bila burna i kaotična od samoga početka, par se pripremao za vjenčanje 14. lipnja 1991. Međutim, samo tri dana prije velikog dana, Roberts je postala odbjegla nevjesta iz stvarnog života. Pobjegla je sa Sutherlandovim najboljim prijateljem, Jasonom Patricom. Na dan otkazanog vjenčanja, Sutherland se iselilo iz Robertsine kuće dok se u međuvremenu Julia družila sa Sutherlandovim kolegom iz filma „Izgubljeni dječaci“, Jasonom Patricom u Irskoj.

Maggie (Julia Roberts) je žena koja je pred oltarom ostavila toliko zaručnika da su je prozvali "Odbjeglom Nevjestom". Njujorški reporter (Richard Gere) dobio je zadatak da o njoj napiše članak. Pronađe je u malome gradu u Marylandu, gdje provodi vrijeme s obitelji i sprema se za novo vjenčanje. No, što više vremena provodi s upornim reporterom, Maggie se sve češće pita želi li se doista udati za svoga zaručnika.

Film "Odbjegla nevjesta" ne propustite u subotu, u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju