Doma TV svojim gledateljima na male ekrane donosi trinaestu sezonu kriminalističke hit-serije o omiljenim specijalnim agentima koji istražuju zločine povezane s mornaricom ili marincima na čelu s Leroyem Jethrom Gibbsom

Doma TV svojim gledateljima na male ekrane donosi trinaestu sezonu kriminalističke hit-serije o omiljenim specijalnim agentima koji istražuju zločine povezane s mornaricom ili marincima na čelu s Leroyem Jethrom Gibbsom (Mark Harmon). Od terorističkih prijetnji do pitanja nacionalne sigurnosti, ovi agenti uspješno se bave zanimljivim slučajevima i zatvaraju najopasnije zločince, a kao i u svakoj sezoni dosad, ni u novoj neće nedostajati njihova prepoznatljivog humora.

'Navy CIS' više je od obične akcijske drame, što potvrđuju milijuni vjernih gledatelja diljem svijeta i činjenica da je i dalje, nakon više od jednog desetljeća od početka emitiranja, ostala jedna od najpopularnijih kriminalističkih serija na televiziji. Svojom izdašnom dozom humora ova se serija fokusira na katkad složenu i uvijek zabavnu dinamiku tima prisiljenog na suradnju u vrlo stresnim situacijama. Specijalni agent NCIS-a Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon), bivši nadnarednik marinaca čijim istražiteljskim vještinama nema premca, vodi tu družinu šarolikih likova.

Gibbs je čovjek od malo riječi, no njegov je pogled dovoljan da sve objasni. Članovi tima su specijalni agent NCIS-a Anthony DiNozzo (Michael Weatherly), bivši detektiv odjela za ubojstva čijim instinktima na terenu nema premca i koji je zahvaljujući dosjetljivosti i humorističnom pogledu na život omiljeni član tima; specijalni agent NCIS-a Timothy McGee (Sean Murray), MIT-ov diplomac i briljantni kompjuteraš; te najnovija članica tima, agentica pripravnica Eleanor Ellie Bishop (Emily Wickersham), tajanstvena mješavina analitičke briljantnosti, strastvene odlučnosti i idealizma, stručnjakinja za procjenu međunarodnih prijetnja i globalnu pripremu.

Timu asistira mladenačka i energična forenzička specijalistkinja Abby Sciuto (Pauley Perrette), talentirana znanstvenica koja je jednako oštra uma koliko i nekonvencionalnoga stila i eklektičnog ukusa, medicinski istražitelj dr. Donald Ducky Mallard (David McCallum), koji sve zna jer je sve vidio – i ne boji se to dati svima do znanja – te Duckyjev štićenik, pomoćnik medicinskog istražitelja Jimmy Palmer (Brian Dietzen). Njihove operacije nadgleda direktor NCIS-a Leon Vance (Rocky Carroll), inteligentni i vrhunski obučeni agent na kojega se uvijek može računati da će prodrmati status quo. Od ubojstava i špijunaže do terorizma i ukradenih podmornica, ovi specijalni agenti istražuju sve zločine povezane s mornaricom ili marincima.

Na početku trinaeste sezone serije, Gibbs se bori za život nakon što je upucan, a DiNozzo putuje u Šangaj na posebnu misiju. Tim istražitelja bavit će se novim i često kompleksnim slučajevima, kao što je lov na serijskog ubojicu, a neki od njih ponovno će se naći u životnoj opasnosti. Gibbsova ekipa u ovoj će sezoni krenuti i veliku međunarodnu potjeru za pokvarenim britanskim špijunom, i to u suradnji s britanskom obavještajnom službom MI6.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju