Povijest iza dobro poznatog čarobnjačkog svijeta

Iz mašte autorice čarobnjačkog svijeta J. K. Rowling dolazi filmski serijal „Fantastične zvijeri“, čarobne pustolovine čija je radnja smještena prije vremena Harryja Pottera.

U ovom nastavku serijala prvi su se put ponovili glumci iz filmova o Harryju Potteru: Jamie Campbell Bower kao mladi Grindelwald i Toby Regbo kao Mladi Dumbledore; oboje su se kratko pojavili u Harryju Potteru i darovima smrti, 1. dio (2010).

Johnny Depp je prihvatio ulogu Grindelwalda bez čitanja scenarija. Htio je biti dio serijala jer je i sam veliki obožavatelj.

Na kraju prvog filma moćnog mračnog čarobnjaka Gellerta Grindelwalda (Johnny Depp) uhitila je MACUSA (Čarobnjački kongres SAD-a), uz pomoć Newta Scamandera (Eddie Redmayne). Ali ispunivši prijetnju, Grindelwald je izbjegao pritvor i krenuo okupljati sljedbenike, od kojih većina i ne sluti njegov istinski plan: uzdići čistokrvne čarobnjake na vlast nad svim nemagičnim bićima.

 

Uz film "Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela" u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u pustite čaroliju u svoj dom.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju