Jim Parsons poznatiji kao Sheldon više nije ispred kamere, sada režira novu seriju!

Humoristična serija "Mladi Sheldon" priča je o kultnom, ekscentričnom i genijalnom Sheldonu Cooperu kojega je publika imala prilike upoznati tijekom deset godina emitiranja serije "Teorija velikog praska". Seriju o Sheldonovu djetinjstvu režira sam Sheldon, naime ovaj put iza kamera se nalazi legendarni Jim Parsons.

U intervjuu za CBS Jim je rekao kako je čekao da se produkcija "Teorije velikog praska" dosjeti i krene u realizaciju posebne serije o mladom Sheldonu o kojemu ima jako puno anegdota tokom serije - no kako se to nije izrealiziralo ni nakon 12. sezona poznate serije, morao je sam krenuti u realizaciju.

 

'Mali Sheldon' humoristična je serija o devetogodišnjem Sheldonu Cooperu koji otkriva da nije lako odrastati u istočnom Teksasu. Sheldon um sposoban za naprednu matematiku i znanost kakav se pojavi jedanput u generaciji, no to nije uvijek prednost u zemlji kojom kraljuju crkva i nogomet. I dok se ranjivi, nadareni i pomalo naivni Sheldon snalazi sa svijetom, njegova vrlo normalna obitelj mora pronaći način da izađe na kraj s njime. George Cooper nosi se s ulogom srednjoškolskog nogometnog trenera i oca dječaka kojeg ne razumije.

 

Izvor: Instagram/ Iain Armitage

Seriju "Mladi Sheldon" pratite vikendom u popodnevnom terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju