Domaćoj publici je najpoznatiji kao Čombe u seriji "Lud, zbunjen, normalan"

Bosanskohercegovački kazališni, televizijski i filmski glumac Miraj Grbić svoju je sarajevsku adresu zamijenio američkom. Odlučio je okušati sreću u Hollywoodu, a u tome je i uspio.

Zanimljiv je njegov angažman u filmu "Bullet Train". Uz Miraja su na listi glumaca zvučna imena poput Brada Pitta i Sandre Bullock te zvijezde iz svijeta glazbe Lady Gaga i Bad Bunny. Veliki je uspjeh dospjeti u takvo društvo, a treba naglasiti kako je tome prethodio niz manjih uloga u popularnim američkim serijama i filmovima. Jedna takva je gostujuća uloga u epizodi akcijske serije "S.W.A.T." koju možete pratiti na Doma TV-u.

Kada je prije nekoliko godina prvi put emitirana ta epizoda, glumac se pohvalio fotografijom na Instagramu:

 

 

Serija "S.W.A.T." prati poručnika koji je rastrgan između odanosti prema ulici i dužnosti prema svojim kolegama kad dobije zadaću voditi izvrsno obučenu jedinicu koja je posljednja instanca u rješavanju zločina u Los Angelesu. U središtu radnje treće sezone serije 'S.W.A.T. ' nalazi se Shemar Moore koji utjelovljuje narednika rođenog u Los Angelesu koji dobiva zadatak voditi novu specijaliziranu taktičku jedinicu. Rođen i odrastao u Los Angelesu, bivši marinac Daniel „Hondo“ Harrelson rastrgan je između odanosti rodnome gradu i kolegama policajcima. 

U trećoj sezoni Specijalci surađuju s poručnicom i detektivkom Piper Lynch u lovu na serijskog ubojicu koji koristi dronove kao detonatore. Hondov prvi dan kao Darrylova skrbnika komplicira se kad se neočekivano useli njegov otac. Gradonačelnik zamoli poručnicu Lynch da provede reviziju odjela dok hvataju vođu zloglasnog kulta sudnjeg dana. Luca zamoli članove tima da ulože u njegovu novu strast: kamion s gvatemalskom hranom.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju