Tommy Lee Jones kao savezni šerif u filmiu "Čuvari zakona"

Zanimljivo je da je poznati redatelj i glumac Tommy Lee Jones, podrijetlom iz Teksasa,ali vuče korijene čak iz Cherokee indijanskog plemena.

Ovaj je glumac poznat i po mnogim ulogama u kaubojskim filmovima, dobitnik je Oscara, Golden Globea i nagrade Emmy. Tommy Lee Jones proslavio se u mnogim holivudskim filmovima, ponajviše u Ljudi u crnom, Bjegunac, Začin za brak, Dvostruka opasnost te mnogim drugima. Zapravo je ovaj glumac pokazao kako može biti više toga odjednom, i grubijan u akcijskim filmovima, ali i zabavni i nježni zavodnik u romantičnim komedijama.

 

U filmu "Čuvari zakona" Tommy Lee Jones zajedno s Robertom Downeyjem Jr. glumi saveznog šerifa Sama Gerarda koji je u potrazi za bjeguncem, osumnjičenikom za dvostruko ubojstvo. Nakon pada aviona koji je prevozio zatvorenike u rijeku Ohio, Mark Sheridan (Wesley Snipes) iskorištava priliku te bježi. Bjegunac je zapravo bivši tajni agent koji sada postaje najtraženija pokretna meta u državi.

 

 

Gerard kreće u lov za Sheridanom i obavezuje se da će tajanstvenog bjegunca privesti pravdi. S Gerardom i FBI-em kojeg predvodi John Royce (Robert Downey Jr.) za petama, bivši agent mora saznati i tko je pravi ubojica kako bi dokazao svoju nevinost prije nego ga specijalni tim čuvara zakona ne uhvati.

Film "Čuvari zakona" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju