Magična poslastica za sve ljubitelje Harryja Pottera!

Slavna autorica Harry Potter serijala, J.K. Rowling, pripremila je novu poslasticu za sve ljubitelje svijeta čarobnjaka. U glavnoj ulozi gledamo Eddieja Redmaynea koji će glumiti čarobnjaka Newta Scadmandera. Radnja se događa 70 godina prije nego što je saga o Harry Potteru započela. Naziv novog serijala ujedno je naziv knjige koju je Harry čitao prije odlaska u Hogwarts, a koja je obavezna literatura svakog čarobnjaka.

Rowling je pokazala da može jednako dobro nastaviti pisati o čarobnjacima i zvijerima, te je ponovno oduševila. Naime, čim je ugledala glavnog glumca Eddija Redmaynea odmah je znala da je on savršen za glavnu ulogu, bila je toliko oduševljena da Eddie nije morao doći na audiciju. Film je smješten u 1927. godinu, kako bi što bolje dočarali to razdoblje jako puno sredstava uloženo je u izradu vrlo detaljnog i vjerodostojnog seta New Yorka koji je bio smješten u Londonu.

 

Mnogi kritičari i zagriženi ljubitelji Harryja Pottera imaju riječi hvale za film Čudesne zvijeri i gdje ih naći jer je poveznica između ta dva filma nesvakidašnja. Daniel Radcliffe jednom je prilikom izjavio da je ljubomoran na lika Newta Scadmandera jer je imao bolju odjeću od njega. Izjavio je da je lik Harryja bio jako siromašno odjeven, traperice i obična jakna, dok je Newt imao sjajan kaput. Još je zanimljivo i to da je trebala biti jedna scena za pripadnice nježnijeg spola, Eddie je snimio scenu bez majice kako bi pokazao ožiljke koje su mu napravile zvijeri, međutim scena je potpuno izbačena iz filma. 

Film "Čudesne zvijeri i gdje ih naći" ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju